bajaj bayisi ile konuşmuştum 1 ay kadar önce bu modelden bahsetmişti ve fiyatınıda ns den çok pahalı olmaz diye yorumlamıştı. 35 bandına çıkmaz bence evet arada 7 bin var ama 400 lüğü öldürmezler. Ayrıca sizden kıymetli yorumlarınızı almak isterim, daha çok su akar bu piyasanın altından ama nisan'da nasipse pulsar ns 200 almayı planlıyorum. şuan güncel fiyatı 25500 tl sizce buna yönelmem doğru olur mu? Fiyat farkı bence en az 5 bin tl olacaktır. 5 bin tl farka değer mi? ekipmanım mevcut ama yenilemeyi istiyorum o farkı onunla kapatmak mantıklı geliyor ama kg si hariç motor güzel gibi duruyor.
Fiyatı 30-33 arası olur diye düşünüyorum.
Ns200 ile arasındaki asıl fark bence tork,
Ns200 18.3nm torku 8000 devirde veriyor- domi 23.5nm torku 6500 devirde veriyor, yani dominin alt devirleri çok daha dolu ve 5nm tork az değil (küçük cc lerde hissedilir fark oluyor)
Artçı v.s olmayacak genelde tek kişi ve şehir içi ağırlıklı seyahat edecekseniz Ns 200 de işinizi fazlasıyla görür.(dominar şehir içinde ağır kalabilir 180kg)
Ama yok yeri gelir artçı alırım, uzun yolda yaparım derseniz dominar dedim.
Ns200 100km hızla giderken 7000 devir çevirirken, Domi250 100km hızla 6000 devir çeviriyor.
Yani yüksek devirlere çıkmadan 110-120km hızlarla dominar ile daha rahat seyahat edersiniz.
Ekrem Ata yarın açıklama yapacak belki fiyatını da söyler.