Bajaj Discover 125ST

Nedim bey yan canta demiri nerden buluruz bende yan canta istiyorum bi ara o ayak koyma demirine denedim takamadik yardimizin7 bekliyorum

yanta çanta demiri die bir ürün satılmıyor şuan..
kendimiz aparat oluşturduk
işini bilen bi kaynakçıya gidin yanlara çanta bağlamak istiyorum deyin yardımcı olacaktır.
yalnız kaynak esnasında akü kutup başlarını sökmenizi tavsiye ederim

Merhaba arkadaşlar 10000(onbin) km bakiminida 2 gün önce yaptirdim 1 litre yağ olduğu gibi duruyordu :) nice onbinlere :)

Ybr'nin tahtını sallar mı acaba bu motor? Ybrden guclu oldugu kesin ama tipi mahalle muhtari gibi :) bide enjeksiyonlu degil galiba bu motorlar nasil vu kadar az yakiyor palavra mi sıkıyolar?

Sinifinfa en iyi ve kaliteli bir motor BN her zaman kullanan biri olarak beğenerek kullaniyorum dun bağdat Caddesinde bir YBR yanasti yanima YBR esd idi en son shell isiklara kadar dip gaz kapistik acik ara ben aldim 2 mizde ayni kilolarda çantalar boştu :)ayni şekilde o cbf de ki abim baka baka bi hal oldu sonra gözlerden kayboldu benim mavicik discoverim :)

yakit olayi denendi palavra değil. Agresif kullansan bile 11 kuruş ;)

Son düzenleme:
Ybr'nin tahtını sallar mı acaba bu motor? Ybrden guclu oldugu kesin ama tipi mahalle muhtari gibi :) bide enjeksiyonlu degil galiba bu motorlar nasil vu kadar az yakiyor palavra mi sıkıyolar?
Bu motor fotoğraflarda iğrenç çıkıyor :) Yakından görmeni tavsiye ederim...

S.a arkadaşlar pulsar geldi discover in papucu dama atildi bune yaw :)
Discover im 12 bine ulasmis durumda gayet iyi 120 km hizla gidersen yakit 12 krs -13 krs yakiyor artik dahada yakit bende değişmez km hergun yükseliyor :)
Bu arada discover kullanan arkadaşlar birgün bulusalim kymco cular buluşuyor kislaniyorum vallahi :) saglicakla kalin

S.a arkadaşlar pulsar geldi discover in papucu dama atildi bune yaw :)
Discover im 12 bine ulasmis durumda gayet iyi 120 km hizla gidersen yakit 12 krs -13 krs yakiyor artik dahada yakit bende değişmez km hergun yükseliyor :)
Bu arada discover kullanan arkadaşlar birgün bulusalim kymco cular buluşuyor kislaniyorum vallahi :) saglicakla kalin
12.000:cat:

slm ben kulanıcıyım 12 lt benzınle 405 km yol yapıyor 90 100km hzla yanlız bır sıkıntı var 315km sonra benzın gostergesı devreye gırıyor bu buyuk sıkıntı bence 42 gundur bu sorun çözulmedı

Son düzenleme:
slm ben kulanıcıyım 12 lt benzınle 405 km yol yapıyor 90 100km hzla yanlız bır sıkıntı var 315km sonra benzın gostergesı devreye gırıyor bu buyuk sıkıntı bence 42 gundur bu sorun çözulmedı

Şamandıra tutukluk yapıyor olabilir ve yahut şamandırayı değiştirdiniz mi? 100 km sonra düşmeye başlaması normal zira çok az yakıyor ama 315 te çok acayip bir rakam. Benim Boxerda 150 den sonra hafif hafif inmeye başlıyor.

100km de 3 litre yakmasi imkandiz çünkü BN kurye yapiyprum günde 300 km yol yapiyorum aldigim yakit 30 lirayi geçmiyor hrrgun full depo ile cikiyorum km saatini sifirliyorum aksam evime geldiğimde depoyu fulliyorum..
Agresif kullandigim halde 100 km 2 litre yakiyo ;)
Bir airiza olmali yada benzin aldiginiz yere dikkat edin :)

Son düzenleme:

merhabalar En yüksek km . kimde acaba ?
bir cumartesi kadıköy yakasında bajaj buluşması olursa bende katılırım. Fikir alışverişinde bulunuruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar