çantalar 200tl
arka çanya demiri 60tl
boya malzemesi (plastik ast.+ boya + vernik + sertleştirici+ tiner) 80tl
boya işçiliği ve montaj işçiliği bulunduğunuz yere göre..
Eyvallah,baya ucuza gelmiş.Güle güle kullanın
çantalar 200tl
arka çanya demiri 60tl
boya malzemesi (plastik ast.+ boya + vernik + sertleştirici+ tiner) 80tl
boya işçiliği ve montaj işçiliği bulunduğunuz yere göre..
Nedim bey yan canta demiri nerden buluruz bende yan canta istiyorum bi ara o ayak koyma demirine denedim takamadik yardimizin7 bekliyorum
haklısınız ama uzun öncamın orijinal olarak nerde satıldığı hakkında bilgim yok..
Bu motor fotoğraflarda iğrenç çıkıyorYbr'nin tahtını sallar mı acaba bu motor? Ybrden guclu oldugu kesin ama tipi mahalle muhtari gibibide enjeksiyonlu degil galiba bu motorlar nasil vu kadar az yakiyor palavra mi sıkıyolar?
Ybr'nin tahtını sallar mı acaba bu motor? Ybrden guclu oldugu kesin ama tipi mahalle muhtari gibibide enjeksiyonlu degil galiba bu motorlar nasil vu kadar az yakiyor palavra mi sıkıyolar?
12.000:cat:S.a arkadaşlar pulsar geldi discover in papucu dama atildi bune yaw
Discover im 12 bine ulasmis durumda gayet iyi 120 km hizla gidersen yakit 12 krs -13 krs yakiyor artik dahada yakit bende değişmez km hergun yükseliyor
Bu arada discover kullanan arkadaşlar birgün bulusalim kymco cular buluşuyor kislaniyorum vallahisaglicakla kalin
slm ben kulanıcıyım 12 lt benzınle 405 km yol yapıyor 90 100km hzla yanlız bır sıkıntı var 315km sonra benzın gostergesı devreye gırıyor bu buyuk sıkıntı bence 42 gundur bu sorun çözulmedı
slm ben kulanıcıyım 12 lt benzınle 405 km yol yapıyor 90 100km hzla yanlız bır sıkıntı var 315km sonra benzın gostergesı devreye gırıyor bu buyuk sıkıntı bence 42 gundur bu sorun çözulmedı
Sıkıntini anliyamadim 12 litre Nasil 405 km gidiyorsun yaw ???
Merhaba Discover bendedde var şu an 1250 km de.Bir litre ile 62,5 bazende 63 km yapıyor.
Merhaba Discover bendedde var şu an 1250 km de.Bir litre ile 62,5 bazende 63 km yapıyor.