Bajaj Discover 125ST

Değerli Ramizan83;

İstanbul'da şu anda günde ortalama 200 km. kadar yol yapan bir kullanıcı (kurye) iletişim bilgilerini verebilirim. Kendisinden izin de aldım. En doğru bilgileri verecektir.Şu kadar söyleyebilirim. Normal kurye kullanımı ile ortalama 9,8 kuruş/1 km. gibi yakıt sarfiyatı olduğunu ifade ediyor. Bir depo ile 650 km. kadar yol yapıyor. Yani 100 km de 2 lt. nin altında...

Saygılarımla...

Yılmaz Kocaman
0 535 254 1767

0.75 krs tüketim krs hesabi o zaman ben ikinci motor olarak cup dusunuyodum bu boyle az yakarsa mcx si satip bundan alaçam ama bir litre ile 68 km gittiğine inanamadim gitti. 50 km yeterli aslinda

Discover yakıt bakımından mcx,drift,cbf,ybr tarzı motorlardan daha az yakıyorsa hiç düşünme al.Yarın öbürgün az yakıyo çok tutuluyo zammı gelmesin :queen: Tipi fiyatına göre gayet düzgün.Sadece insanlarla marka konusunda çok gereksiz muhabbetlere giricen.Ben 14 yıl bajaj chetak kullandım,14 yıl markasını insanlara söylemeye bıktım.Abi markası ne? - bajaj Ney? - bajaj bajaj...One be abi :)

İstanbul'da yollarda görmeye başladım yavaş yavaş bu motosikletten.Biraz lastikleri ince görselliği bozuyor ama elbet vardır bir sebebi.Gidişi falanda gayet iyiydi hani.Bu sezon bu fiyatta kalırsa eğer seneye ybr ye ciddi bir rakip olur.Fuarda baya bir inceledim discovery de pulsarıda.Cbf in kalıbı ve rahatlığı olmasa bugün satıp alırdım bundan bir tane ama cidden cbf gibi konforlu olacağını sanmıyorum.

bugun bayide fırsat buldum inceledim bende lakin incelendikten sonra ben ybr me birdaha zevk ile oturdum :)

bugun bayide fırsat buldum inceledim bende lakin incelendikten sonra ben ybr me birdaha zevk ile oturdum :)

unutma ki bindiğin motor yamaha her ne olursa olsun boş beleş herhangi bir marka değil.bugün bajaj denen marka! yamaha honda ile karşılaştırılıyorsa ki şu durumda öyle ,demek ki ortada dikkate değer bir ürün vardır demektir.

merhaba arkadaşlar discover arka çanta demiri yapılmaktadir isteyenler msj atarsaniz konusuruZ .saygilar
Yan çantamı arka mı? Montajlı resmini eklerseniz çok memnun olurum. Henüz almadım bajaj fakat en çok merak ettiğim konulardan biride yan ve arka çantalı nasıl duracak çünkü çantasız yapamam :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:05 ----------

yalnız bu resimdeki discover 125 st değil muhtemelen 100 t modeli.
Bu 125 st modeli, kendisimi boyamış acaba diyecem ama orjinal duruyor. Beyaz çok başka duruyor. Keşke beyaz getirilsede alsak :(
739974_10202335007955797_1592412931_o.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:02 ----------

1097735_637829649569564_1124192900_o.jpg

Son düzenleme:
Gereksiz stickerlardan ve fazla parçalardan kurtulunduğunda çok daha hoş bir görünümü varmış motorun, şu halini görünce ısındım
discover-125-st-final-clay-model-photo-4_640x480.jpg

arkadaşlar, motorda titreşim ne durumda ayak padlerinde titrşim çokmu veya hangi devirlerde titreşim var yani bir tvs apache ile kıyaslama yapabilecek varmı? aynı zamnda 125 cc için 13 bg çok iyi fakat çekiş olarak cbf 150 yada apache yada ybr ye göre çakiş nasıl tatmin edicimi?

Arkadaşlar bu sorularıma yanıt verebilecek biri varmı?

Geçen gün bende Bursa bajaj bayi de test ettim motoru , eski motorum apache ile gitmiştim , binince acayip rahat geldi , çok hoşlandım ve bu motor böyleyse pulsar nasıldır kimbilir dedim ve hemen sipariş verdim, şimdi pulsarımı bekliyorum bu arada motorumuda sattım zaman geçmiyor bir türlü nasıl dayanacağim 15-20 gün bilmiyorum.

Ekrem bey ben hem pulsar hemde discowery alıcam ama ankarada hiç bi yerde yok kanuniyi arıyorum 4 bayiyide aradım kapora ver getirelim diyorlar bende test sürüşü yapmadıgım hiç binmedigim bi motoru niye alayım diyorum baska türlü olmaz diyorlar ve benim gibi bir kaç arkadasım var kimse cesaret edemiyor ankarada satılmıycakmı burası baskent ve buraya neden göndermiyosunuz motoru ?

Değerli arkadaşlar;

Bazı bilgileri vermek durumundayım görünüyor. Özür diliyorum, bazı sorulara geç dönüyorum, ya da cevap veremiyorum olabilir. Ama takdir edersiniz ki bu durum her zaman mümkün değil.

Bazı noktalarda bayiliklerle ilgili sorular geliyor. Yapılanmamız süratle devam ediyor. Umduğumuzun üstünde ilgi var. Ancak aceleye getirip bir hata yapmak istemiyoruz. Hem Ankara ve hem de Konya bizim için çok kritik noktalar. Şu anda görüşmelerimiz devam ediyor. Ankara bir hafta içinde çözüme kavuşacaktır diye değerlendiriyorum. Konya görüşmelerimiz devam ediyor.

Pulsar modeli hariç diğer modellerin satışı devam ediyor. Pulsar modelimiz ise inşallah nisan son haftası satışa hazır. Talepler planımızı değiştirdi. İkinci siparişi de alabildiğimiz kadar öne aldık. İnşallah hiç bir bekleyeni mağdur etmeyeceğimizi düşünüyorum.

Selam ve saygılarımla...

Merhabalar,Ekrem beyin verdiği bilgi ile ,kurye arkadaşımız Yılmaz beyi aradım.Sağolsun alman gereken her bilgiyi kendisinden almış bulunarak ,bu sabah oktay motor bağcılardan ,discovery 125st alımı gerçekleştirmiş bulunuyorum.ALLAH utandırmasın İNŞAALLAH.Sanırım pazartesi -salı plakamızda çıkacak .gezdikçe fikirlerimi beyan ederim.İlk planda lastiklerin duplex olmadığını belirteyim.Fakat bu durum kararımı etkilemedi.
.

Değerli Fedos;

Öncelikle hayırlı olsun diyorum. Allah kazasız ve iyi günlerde kullanmak nasip etsin.
Dublex lastik talebimiz bizim önceliklerimizden. Bajaj Auto üretim proesine aldı. Kısa zamanda bu ürünü dublex lastikle satışa sunacağız.

Selam ve saygılarımla...

ekrem bey 3620 tl den satışa sunulması planlanan discoveri dolardaki yükselişden dolayı haklı olarak 3855 tl ye cıkarmıstınız.Sizin de bildiginiz gibi dolar hızla deger kaybediyor.Eger 2 lira seviyesine oturursa bu sefer de biz müşteriler haklı olarak bir indirim bekleyebilir miyiz?Eminim müşterileriniz böyle bir durumda samimiyetinize daha cok inanacaklardır..

internet sitesinde yazan yanlış mı?

Ön Lastik 2,75*17 41P Tubeless
Arka Lastik 3,00*17 50P Tubeless

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar