Sevgili Murat kardeşim. Motor, CBF'e göre kalkışlarda daha atik. Manevra ve şehir içi kullanım açısından gerek denge gerekse kıvraklık açısından CBF'den daha iyi. CBF kadar rahat değil. Yaktı mükemmel. Titreşim abartılacak kadar değil. Oturuş pozisyonu çok iyi. Uzun yol yapacaksan ve de yakıt o kadar da önemli değil diyorsan CBF. Ama ekonomik olsun, kıvrak olsun, şehir içi kullanım kolaylığı olsun diyorsan Discover. Bir de CBF çok sıcak zamanlarda özellikle uzun yol rampalarda sorun yaşıyordum. BOXER BM 150 yi Didimden gelirken kullandım. Bana en ufak bir problem yaşatmadı. Selesi dışında. Özetle Discover alnır mı alınır. Tabi senin bu motoru kullanım amacına bağlı.
Teşekkürler yorumunuz için ☺ bunlar benim için önemli gerçekten. Aslında uzun yola da az da olsa çıkıyorum ancak daha çok şehir içi kullanım benim için önemli. Bir de son hızı biraz az mı acaba discover ın, yani güç olarak kalkışlarda daha atik ama son hızı daha düşük gibi geldi burdaki yorumlardan.bir de bu sabah çalıştırma olayı nasıl hocam benim için önemli gerçekten.