Arkadaşlar farkındaysanız sahibinde birsürü discover satlık.Alan arkadaşlar ne hikmetse hemen satmak istiyorlar . Acaba neden.
Arkadaşlar merhaba discoveri test ettim ve baya hoşuma gitti.Oturuş pozisyonu çok rahat ve fiyatı da baya uygun arkadaşima alacaz ve benim tek kafama takilan garip arkadaş test yazisinda bir resim paylasmisti resimde ayakkabısı sicaktan erimisti beni tek düşünduren konu bu.bu konu ile yardimci olur musunuz bu arada İstanbul da motorsikletini satan arkadaş var mi?
Tamamdir.Teşekkürler.lastik bildiğim kadari ile tubleks değil lastiği değiştiren oldu mu?bir önceki sayfada açıkladım bu durumu. okur musun ?
kısaca bahsedeyim, çok düşük hızda uzun km gidilince oluyor o ısınma olayı.. gerçekten ısınıyor. ama hızlı gidildiğinde ne kadar zorlarsan zorla motoru ısınmıyor o bölge. ben o şekilde yaktım ayakkabıyı.. Mazallah tatilde veya bulunduğunuz bölgede plaj terliği ile falan sürersiniz düşük hızda uzun süre, yanak ayak valla. zaten ayak ve bacak kısmına vuran motor ısısını hissedersiniz düşük hızda
Tamamdir.Teşekkürler.lastik bildiğim kadari ile tubleks değil lastiği değiştiren oldu mu?
Teşekkürler.cevaplar içindaha hiç duymadım.. ama illa ki olacaktır.. Lastik beni memnun etti açıkcası, değiştirmeye de niyetim yok. çok takmıştım kafama lastikler şambrelli diye ama gayet iyi. sadec ıslak zemninde korkutuyor beni. çünkü kayıyor![]()
Lastikleri gknstyle değiştirdi. Irc marka takmişti. Daha dün falan.
Bugün 500 km lik bakımı yaptırdım. Sadece yağ değişimi yapıldı. Ipone yağ konuldu. Yağ 35 tl işçilik 25 tl.
Yüksek devirde patirdama vardı. Ona bakıldı test ettim. İnanılmaz değişik geldi. Hiç tekleme yığılma patirdama yapmadı. Sonra çıktım yola koyuldum isininca üst devirlerde patirdama yaptı. Mesela 105 kmh ile gidiyorum biraz daha gazı açınca patirdama yapıyor. Kesici km düşük vs demeyin diğer discover da böyle sorun yok. Sanırım iyi bir hava ayarı gerekiyor. .Tekrar gidip sıcak iken ayarlaticam. . Sadece küçük bir yağ değişimi için 25 tl çok geldi. Tapayi sök yağı boşalt biraz bekle.tapayi sık. Üstten yeni yağ koy. 15 dk surmeyecek bir işlem. ..