hava sıcakta olsa motor sabahları jikle ister, normali budur, güneş altında kalınca da, motor dış kısmı aşırı sıcak olur ama iç kısmı daha ılıktır o zamanda motor jikle bile açsanız jikle verimli çalışmaz, devrini düşürür stop eder, ara gazı hafif gaz vereceksiniz,1.2 kere haricinde sıradan stoplar, bende hiç stop etme v.s olmadı şükür, jikle v.s iyi çalışıyor, şayet karbüratör sorunu yoksa, genelde motorumdan memnunum ama servislere çeki düzen gelmezse durum iyi olmaz bana kalırsa, ufak birkaç problem oldu, Ekrem bey ile konuştuk ama hep 1 kişi ile sorun çözülmez,
motorda terleme var diyordum bazı mesajlarımda, servis 15.50 yağ koydum demişti, içime sinmedi ,servis de ne yapıldığını da görmediğimden, tekrar sordum 10.50 yağ koymuş, kendim 15.50 castrol edge ile değiştim, terleme v.s kalmadı, hemde havalar daha sıcak bu günlerde, servis olayına gıcık oldum, açıkça söylemek gerekirse, yanlış yağ koyunca terleme olunca ortada problem yokken problem çıktı, sağlam motor bu servisler yüzünden sorunlu hale gelirse hiç şaşırmam ,her servisi bilemem, ben bulunduğum yerdeki ve mesajlardaki servisler için konuşuyorum ,bence bu ortamda en önemli mesele servis meselesi