Güzel kardeşim sakın yanlış anlama da 48 yaşındayım ve muhtemelen senin yaşın kadar motor kullanmışlığım vardır. Şimdiye kadar chopper hariç her türlü motoru kullandım, ayrıca Makina Mühendisiyim az çok mekanikten anlarım ama bu motor böyle işte ne yapalım. Durumu bilip ona göre kullanacağız, arada bir açtırıp içinde biriken tozu temizleteceğiz. Ayrıca disk fren çok iyi frenleme yapar diye birşey de yok. Bunun en iyi örneği de Vstrom'dur iki sene kullandım, bu motorda da ön arka disk hem de ön çift disk ama frenler akıllara zarar, eminim ki boxer kampana fren ile vstromdan iyi frenleme yapar. Sağol bizi düşünüyorsun ama yeter biraz da başka modellerin sayfalarına git mutlaka onlarda da vardır zayıf noktalar. Ayrıca sana bir abi tavsiyesi motoru durdurayım diye sakın tek başına ön freni kullanma.
Km mi tam hatırlamıyorum ama panik fren yapacak tehlikeye henüz girmedim.Daha 16k 'lık dilimde 3-4 kere frenlerin insafına kalmak şaşırtıcı.
260KG fazlasıyla 270kg'i gören gs'ye göre 110-120kg Bajaj ayrıca çok hafif bir makine ve süratları limitli yeterli bir donanım
+
Çoğu kişi frenin limitlerini zorlayamaz denemek istiyorsanız sizin motorunuzu bir pist yarışcısına verin.Kilometreniz önemli değil Panik fren'de size kaç metre fark atıyor,put gibi bakarız genelde.
Son düzenleme: