Benim demek istediğim ve merak ettiğim yıllık vergi iki taksit olarak ödeniyorsa daha ilk taksiti ödemem gerekirken neden tamamı 112 tl görünüyor e devlette ?
Yani benim ilk taksit olan 56 tl ödemem gerekmiyor mu? Ikinci taksiti de 56 tl yi temmuzda ödemem gerekmiyor mu?
Bu 112 tl sistemde yıllık olarak görünüyor da ben istersem hepsini öderim veya sadece ilk taksiti öderim Mİ yoksa ?
2015 yılı için toplam ödeyeceğin vergi görünüyor.2015 Ocak taksiti.tescilden itibaren 30 gün içinde ödemezsen faiz başlar .
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:13 ----------
gidon değiştiren arkadaşlara bir sorum olacak. yeni gidonu taktıktan sonra gidon üzerindeki kumanda panellerini takıp sıkmama rağmen gevşek kalıp dönüyor. bu olaya bir çözüm bulamadım. durum sizde de aynımıdır?
Saç veya alüminyum sarıp sıkınız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:24 ----------
Uzun zamandır buralara girme fırsatım olmadı,yeni arkadaşlarla sayımız hayli artmış.Allah hepinize kazasız ,belasız ve problemsiz sürüşler nasip etsin.Boxer ı kullandıkça seveceksiniz.Bir kere motorda kronik problem yok,ufak tefek aksaklıklar,serviste beş dakikalık işlemler karşınıza çıkar o kadar.Binmeyi özledim vallahi havalar düzelsede keyfini çıkarsak.