Arkadaşlar daha önce en titreşimsiz motorlara da sahip oldum, imzamda bir çoğunu görebilirsiniz, ayrıca şu an bir de scarabeom var.
Açık ve net söylüyorum. Boxer'daki tam olarak rahatsız edici bir titreme değil, en azından beni etmiyor, çünkü zaten ortalama maximum 70- 80 ile gidiyorum. Bir inleme var evet, özellikle dik bayırlı yollarda yüksek devirde hissediliyor ayrıca arka peglerde artçı tarafından ayaklarda da (o da en yüksek devirlerde) ciddi bir zınlama var. (Artçı için özellikle dik yokuşlarda rahatsız edici olabiliyor)
Benimki de başlangıçta zarıl zarıl titriyordu, hatta ilk başta geri vermeyi bile düşündüm, ancak bu zırıltı, kademeli olarak her yağ değişimiyle nispeten azaldı ve 4 binlere yaklaştığım şu an, minimum seviyede.
Şöyle izah edeyim fiddle 2 deki 75 km deki titreşim gözlerimi oynatıyordu. (Hatta gözlerim seyirmeye başladı ve doktorum motor kullanmayı bir süre yasakladı) Kanuni seyhan ve tiger titreşim yüzünden beni motosikletten soğuttu. Hatta inanmayacaksınız ama o zamanın parasıyla 26 milyar verip aldığım sıfır shadowda , 100 km den sonra ayna falan görünmüyordu, karambole sürüyordum. Bws de bileklerim 20 km sonra uyuşuyordu.