Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
biraz foto paylaşsanız motor üstünde
ve daha önce cbf kullananlar bir karşılaştırma yapsa?
:cat:
Evet fotoğraf istiyoruz.
Bu gün ilk yakıtımı aldım arkadaşlar. Motosiklete genelde 2 kişi biniyoruz (toplam: 170 kg ) ve kullanırken ort hız 70-80 arası değişmekte. 1 litre ile 40 km. gidiyor. 100 km de ort. 2.5 lt lik bir yakıt tüketimi var. Motorun yeni olması ve genelde 2 kişi kullanılmasına göre bence güzel bir değer. Rodaj sonrası tek kişilik kullanımlarda sanırım 100 km de 2 lt. değeri yakalanabilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:03 ----------
1 lt ile 70 - 80 km gidenler boxer ın 100 cc lik modeli. O da ülkemizde yok. 150 likle bu değerleri yakalayabilen var mı bilmiyorum.
Bunun testini kızımla birlikte yaptım. Zaten bütün motor testlerine 10 yaşındaki kızımla beraber gidiyoruz. Motorun torku çok iyi, kalkışta fırlayıp gidiyor. Hatta kızım ilk seferde arkadan uçacaktı nerdeyse... Vites geçişleri sorunsuz ama viteslerin ters olması hoşuma gitmedi. Sürüş çok rahat ve zevkli. 80 - 90 km hızlara hemen ulaşıyor, en son olarak da 100 - 110 yapabilir. Devir saatinin olmamasını da sevmiyorum açıkçası. Motorda titreşim Discover'dan fazla. Özellikle kızım ayaklarında titreşim olduğunu söyledi. Discover'da daha az olduğunu söylemişti. Frenler gayet güzel, kampana olması sıkıntı yaratmıyor sadece diske göre fren hissi farklı. Fiyatına göre çok iyi bir motor ama benim tercihim Discover olurdu. Onu daha çok beğendim.
Fotoğraf bekleyenler ve merak edenler için;
Caferacer yapıcaktım ancak tracker ve cruiser arası bir şey düşünüyorum, bir şeyler yaptım. Tam olarak bitmeden fotoğraf paylaşmak istemiyorum...
Ancak bittiğinde neler yaptığımı tek tek ayrıntılı şekilde anlatacağım...
Tekeriniz düz bassın...
devir saati önemli eksiklik.
Herkese merabalar foruma yeni üye oldum. inş. bende boxer almayı düşünüyorum. Bayisinde yakından inceleme fırsatım oldu. Son kullandığım cg125es cbf150 ve cbr125 le kıyaslama yapıcak biri varmı acaba ? vibrasyon, kalkış ,rahatlık olarak tşkler.