kırmızılı . nasıl bi zevkin var be tuna. bildiğin ruj rengi
projen güzel ama önceki boya daha iiydi
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:49 ----------
Arka çamurluğu gövde renginde (kırmızı) boyamayı düşünüyorum. Zira mat plastik olan arka çamurluk, sanki motoru biraz eksik gösteriyor. Acaba o mat plastiğin üzerine sprey boya tutar mı arkadaşlar?
yurdukoru abi, çamurluğu boyarsın da biraz masraflı olur. oto boya tekniğini kullan. önce kru bezle iyice temizle. ardından çok ince bi zımparayla zımparala. bu aşamadan sonra geri dönüş yok. sonrasında 1 kat astar boya- inceltmeden. Ardından 1 kat tinerle inceltilmiş boya, kuruyunca bir kat daha geç ama 2. kata fazla uğraşmadan hızlıca yap, çünkü boya tinerli plduğundan alttaki boyayı geri kaldırabilir. Bu da kurusun. En son vernik at saydam.bu boyanı korur ve uzun ömürlü olmasını sağlar. çok da güzel parlar. 0 araç gibi.
ama bilmiyosan hiç karışma. onun ayarını oto boyacılar bilir. yanlış yaparsan boya kalkar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:15 ----------
Arkadaşlar, yurdukoru abim, uçank. ,twona . siyah renkli boxerın zincir muhafazasını ve jantları siyaha boyasak , bu resimdeki modeldeki gibi. nasıl olur sizce. Blok ve silindire dokunmasak ,orası kalsa. bi cvp yazarsanız seviniriz. önceden de sordum ama forum uçank ve twonaya tapulu heralde. kendi içinizde paslaşıyorsunuz. yurdukoru abim müstesna, o soru ve sorunlarımızı çözmek iççin uğraşıyo. sonrada vay gidon oynuyo ne yapacam diye sorarsan cevabını bildiğim halde yazmam tabi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:51 ----------
bir de o turuncu yayı siyaha boyasam yakışır mı
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:56 ----------
bir de bajaj yapıştırma logosunu nerden buluruz 10*10 cm ölçülerinde. veya yaptırılabilir mi özel olrak
son olarak şunu buldum nette.bajaj logoyu volkswagenden özenmiş sanki