Arkadaşlar üşenmedim konuyu en baştan buraya kadar okudum

Şu anda aklımda kalan sorunlar :
1- Titreşim var 70-80 den sonra el ve ayaklarda uzun yolda yoruyor, arka dişli küçülterek titreşimi azaltmanın mümkün olduğu söyleniyor.
2- Ön teker elleri bırakınca yalpa yapıyor, yorumlara göre lastiklerden dolayı, tubeless lastik takınca düzeliyor.
3- İlk kalkışta özellikle soğukta debriyaj sorunu var, debriyaj ayırmıyor diye tabir ediliyor, bunun çözümü için yorumlar ise bir kaç dakika motoru ısıtmak ve debriyajı bir kaç kez basıp çekmek ve debriyaja basarak motoru ayaklarla hareket ettirmek.
4- Gidon somunu boşluğu oluyor ilk başlarda onu sıktırmak gerekiyor yoksa frenlerde vs gidondan tak tak ses gelmesi ile birlikte tehlike arz ediyor.
5- Frenler disk frene göre ve kampana frenli honda cb 125 ace ye göre daha kötü, ani fren yapılamayabilir bu nedenle takip mesafesi iyi ayarlanmalı ve yumuşak sürüş yapılmalı. Lastikler değiştirilerek fren kalitesi artırılması mümkün yurdukoru beyin deneyimi bu yönde (tubeless sava mc 32 kullanıyor).
6- Farın üstünde ki siperlik fara çarpıp ses çıkarıyor. Bunun çözümü de farın üst kısmına sünger vs. yapıştırmak.
7- Kilosu az olanlar için süspansiyon sert gelebiliyor. Ancak yük taşımak için olumlu bir yanı da var bu durumun, süspansiyon yüksek kilolara dayanıklı görüşü hakim.
Tüm bunlara rağmen genel kanı parasına göre motorun iyi olduğu ve tavsiye edildiği.
Açıkçası veni tek düşündüren şey frenler şu anda. Ama yine de boxer alacağım galiba çünkü sürüşüme güveniyorum, yeni öğrenmeme rağmen ehliyet sınavında frensiz kullandım motoru
edit: imla