Bajaj'ın fiyat politikasını hala anlaşmış değilim, yurt dışı sitesinden kontrol ediyorum satışa olan bir modelle bu aracın fiyatları aynı, şuan modeli hatırlamıyorum da diyelim ki pulsar 150 ns 5,900 ve yurt dışında 10,000 x para birimi, bu bajaj avenger da 10,000x para birimi ama bizde 7 bin TL. İlk giriş yaptığında Discover modelini alanlardan biriyim. Ancak fiyatlar o zaman iyiydi artık fazla geliyor. 150cc 14,5 beygir. Hadi 7 bin TL yapıcaksınız bari 150cc, 17 beygirlik Pulsar AS 150'de bulunan motoru uygulayın. Büyük heyecanla beklediğim model fiyattan ötürü fuarda alamadım. Beklediğim rakam 6 bin TL civarıydı.
Hero 220cc'lik Karimza modelini 6,500 TL'den satışa sunabiliyorsa, 150cc'lik model nasıl 7 bin oluyor. Biri çin biri Japon olsa tamamda iki marka da Hindistan'ın iddialı firmalarından.
Ayrıca hakkını verme kısmına geçersek, bazı arkadaşlar Sentör falan demiş, önce bir görmelerini tavsiye ederim. Boyası, parçaları, göstergesi herşeyiyle kaliteli duran bir motosiklet. Fuarda da oldukça ilgi gördü. Sürüş, performansı da test sürüşünde göreceğiz inşallah.