Bahçeye iniş için rampa veya asansör projesi

wuuu bunun tabakası 180 tl idi benim aldığım 25 tl :)

wuuu bunun tabakası 180 tl idi benim aldığım 25 tl :)

:queen: wuuu değil, plywood :p

Şaka biyana tabaka ölçüleri farklı. Aslında bir tabaka 250*125 dir. Diğerini tabaka ölçüsü farklı olabilir.

Baklavalı sacla aynı fiyata gelebilir ama sac olanı tavsiye ederim çünkü bu plywood denen zıkkımın üzerindeki kaplama çok kaygan.

Baklavalı saçtan şaşma derim ben. Osb yi denemene bile gerek yok boşa zaman ve emek kaybı olur. Osb yi reklam panolarında ve çatı kapamalarda shingle-mebran altında kullanıyoruz, onda bile su sızıntısı olduğunda deforme oluyor. Plywood olabilir belki ama Sinan Er in söylediği gibi çok kaygan bir yüzeyi var ayrıca saç kadar evladiyelik olmaz sunuçta ahşap.
7. sayfada kendi yaptığım platformun resimlerini paylaşmıştım, bakabilirsin.

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS 400 Z
Konuyu baştan sona okudum. Herkes kendince bir şeyler katmaya çalışmış. Bazı fikirler on plana çıkmış vb.
Zamanında benim de yapmayı düşündüğüm asansör sistemi vardı. O zamanlar çok araştırma yapmış hatta işi daha ileriye taşımış sanayide asansör firmaları ile de görüşmüşdüm.
Burada sorun platformun yapımı ve maliyetinden çok güvenliği ve ilgili yasalar olacaktır.
Olası bir kaza durumunda ocağınıza incir ağacını dikerler.

özet parasızlığın içine tüküreyim para olmadığı (az ) zaman baştan sona zihni sinir projesi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar