Bahçelievler'deki sapık motorcu!!!!!!!!!

kardeşim elinden geleni hatta elinizden geleni ardınıza koymayın,,, bunun gibiler herşeyi haaaaaaaaaaaak eder:pr: .o. bunun çoçuğu:pr:

Şeytan ayağına taş bağla köprüden at diyor.Peki ya yanlış adamsa suçlu o değilse vs vs vs.Ben hayatımda tavuk bile kesmedim,kurban keserler bakamam kan tutar,çocuğum koşarken düşer benim dizim üç gün ağırır.Vicdan muhakemesi zor ve ağır iş.DEVLETİN VİCDANI OLMAZ,onun için var vazifesi bu.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar dogru dıyosunuz dovmek lazım ama bısey olursa adamdan sayarlar benım cok basıma geldı ooof gecelerım gectı nezarethanede o yuzden daha akıllı bıseyler yapmak lazım ne bıleyım polıs de ugrasmaz sey yapalırız motorlarla hıdelım ılce emnıyet amırlıgıne gayet dostane bı sekılde yunuslara anlatalım derdımızı hocam bız de motorcuyuz falan filan dıye belkı o zaman anında el koyarlar bızım buralarda olsaydı coktan almıslardı ıcerı bı temız dovmuslerdı ama n sız bı sey yapmayın hayatınız zından olur adamdan sayarlar suclu sız olursunuz

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu yaUşak site üyesiyse daha iyi bence .ANAAAA UYANDI BUNLAR YOK BABA ZOPA YEMEĞE DEĞMEZ ARTIK BAŞKA AV BULAYIM KENDİME demiştir muhtemelen.

polis pek uğraşmaz ........döverseniz de iyi yapmışsınız ,,,,,haketmiş P....NK der.iyi bi zopa yerse uzunca bir süre kimsenin karısına kızına sarkamaz. ama motoruna falan bişey yapmayın kaskını falan bişeyini almayın bak gaspa girer 35 sene yersiniz.

Son düzenleme:
adam dövmenin cezası 67 milyon artı ortada ağır tahrik var kızda şikayetçi olursa herifin yediği dayak yanına kar kalmaz üstüne bide tacizden ceza alır hem dövelim hem şikayetçi olalım bence :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet dövüp üstüne işemek,hatta eazına s...k baya zevkli olabilir ama işkenceye girer, çete olarak yargılanırsınız aman diyim.

bu abaza karakola gidip,dayak yedim gasp edildim şuyumu buyumu aldılar derse o zaman sakata gelirsiniz................bence abi ,kız arkadaşını takip etsin , eleman gelince arkadan sırtına omzuna falan zopayı kössün.zaten feleği şaşar bu dallamanın......yere yıksın kaçsın..önden yaklaşmasın....herif hapçı olabilir.bıçağı vardır .sallayabilir..diğer arkadaşlar güvenlik amacıyla desteğe gitsinler görüntü olarak yoldan geçen vatandaşlar gibi takılsınlar.o zaman çete olarak yargılanmazsınız

Son düzenleme:
bence de en iyisi pusu kurmak, bi-kaç kişi temiz döversiniz sonra polisi çağırırsınız yenge şikayetçi olur biraz kalabalık girerseniz linçe girer hiç bi suçu yok polis geldikten sonra tanımıyomuş gibi yapın dağılın yengede laf attı ben bağırınca vatandaş toplandı dövdü der olay biter ama mutlaka bacağını ve parmağını kırın bi daha motosiklete binmesin adi

ben raflara sonuna kadar katılıyorum bencede dövün ben yedikuledeyim ama orda olsaydım inanın bende büyük bi zevkle döverdim ama kader bence de pusu kurup paketleyin yavşağı:cat: :cat: :cat:

Türkiye'nin en büyük memleketi,hatta mertropolü olan İstanbul'daki motosiklet sevdalısı kardeşlerimiz;nesiniz siz_?Kimsiniz siz_?Hepiniz birer maganda olmuşsunuz.Dikkatimi çeken diğer bir nokta;kıralım,parçalayalım,keselim,dövelim... diyen arkadaşların bir çoğu 50-100 mesajı bile olmamış kimseler.Dolayısıyla ben bir çoğunu tanımıyorum.Kız arkadaşı taciz edilen arkadaşımız ağır şekilde tahrik ediliyor.Millet galeyana geliyor.Amerika ağzımıza ederken ses çıkarmayan güzel Türk insanım,bir arkadaşın bayan arkadaşına laf atıldı diye top yekun savaşa gider gibi olaya dalıyor.Hadi o şerefsiz böyle bir terbiyesizliği bir kaç kez yapmış,siz onu dövdüğünüz zaman aynı magandalar kategorisinde yer almayacağınızımı sanıyorsunuz_?Konuyu açan arkadaş da yanlış yapmış.Nedir yani bu topici açmaktaki amaç_? Çıkışta arkadaşlarını topla hesabı bir lise muhabbetine döndü bu olay.Aklın varsa gider polis-jandarma kime şikayet edeceksen edersin kardeşim.Baktın olmadı mı_?Hâla akıllanmadı mı_? işte o zaman çekersin tek başına bir kenara DELİKANLI gibi ağzını yüzünü parçalarsın.(Tabi sonunda bir kaç yıl hapis yatmak da var).Şunu da unutmamak lazım;o kadar cüretkar davranan bir lavuk büyük ihtimal ya milletvekili oğludur;yada üst düzey bir bürokratın anasıyla ilişkisi vardır.
Hepinizi sakin olmaya devam ediyorum.Saygılar.

ADAM SİZİ İZLİYO OLABİLİR HOCA ?
ÖZELDEN YAPIN BENCE PLANI ?
:pl: :pl: :pl:

crazy_devil' Alıntı:
Türkiye'nin en büyük memleketi,hatta mertropolü olan İstanbul'daki motosiklet sevdalısı kardeşlerimiz;nesiniz siz_?Kimsiniz siz_?Hepiniz birer maganda olmuşsunuz.Dikkatimi çeken diğer bir nokta;kıralım,parçalayalım,keselim,dövelim... diyen arkadaşların bir çoğu 50-100 mesajı bile olmamış kimseler.Dolayısıyla ben bir çoğunu tanımıyorum.Kız arkadaşı taciz edilen arkadaşımız ağır şekilde tahrik ediliyor.Millet galeyana geliyor.Amerika ağzımıza ederken ses çıkarmayan güzel Türk insanım,bir arkadaşın bayan arkadaşına laf atıldı diye top yekun savaşa gider gibi olaya dalıyor.Hadi o şerefsiz böyle bir terbiyesizliği bir kaç kez yapmış,siz onu dövdüğünüz zaman aynı magandalar kategorisinde yer almayacağınızımı sanıyorsunuz_?Konuyu açan arkadaş da yanlış yapmış.Nedir yani bu topici açmaktaki amaç_? Çıkışta arkadaşlarını topla hesabı bir lise muhabbetine döndü bu olay.Aklın varsa gider polis-jandarma kime şikayet edeceksen edersin kardeşim.Baktın olmadı mı_?Hâla akıllanmadı mı_? işte o zaman çekersin tek başına bir kenara DELİKANLI gibi ağzını yüzünü parçalarsın.(Tabi sonunda bir kaç yıl hapis yatmak da var).Şunu da unutmamak lazım;o kadar cüretkar davranan bir lavuk büyük ihtimal ya milletvekili oğludur;yada üst düzey bir bürokratın anasıyla ilişkisi vardır.
Hepinizi sakin olmaya devam ediyorum.Saygılar.

Hay ağızına sağlık... :cat:

Senin mesajından sonraki ilk mesajda, avatar'ında bile kendiyle kavga eden bir psikopat resmi olan olan bir kardeşimizden dayaklı kötekli çete planlarının özelden yapılmasını tavsiye eden bir mesaj gelmiş. Hala ne yazıyorlar, gözü dönmüş tüm insanlarımızın, herkesin içinde kin, şiddet, nefret var. Bunları da "Erkeklik" kisvesi altında yapıyorlar. Umrunda değil kimsenin.. Hayret.. Bu insanları anlamak imkansız... Gerçekten eğitim şart... Topluluk psikolojisi işte. Asalım keselim muhabbetindeki topluluklar mertlik, erkeklik bu zannediyorlar. Allah akıl fikir versin ne denir ki...

Kavga etmenin de bir yolu yordamı vardır. Son yapılacak şeydir. Dayaktan önce diğer çözüm yöntemlerini denemek lazım, gaza gelmemek lazım, bu tip şeyleri ERKEKLİK olarak görüyorsanız da bir şey dikkatinizden kaçıyor olabilir; "TOPLANALIM GİDİP DÖVELİM" vs gibi yaklaşımlar ERKEKLİK değildir. 50 kişi toplanıp bir kişinin ağızını yüzünü dağıtınca 50 tane "erkek" mi oluyor bunlar? Mertlik, erkeklik bu mudur? 50 kişi bir kişiye girişmek midir? Adam belki özür dileyecek, pişman olacak, bilmiyordum diyecek.. Ya da hoşlandım ama erkek arkadaşı olduğunu bilmiyordum falan diyecek, veya başka bir şey der belki?.. Belki de demez.. Ama bu eşkıya gibi kanun koymalar infaz yapmalar falan cehaletten başka birşey değil, kusura bakmayın. Adam itlik yaptıysa şerefsizse siz de onunla beraber it mi olacaksınız toplanıp çete gibi dayağa giderek? Hayvana bile el kaldırılmaz, dayak atılmaz.

Başka bir konu da; hayatta her iki tarafı da dinlemeden yargısız infaz yapmamak gerektiğini de hatırlatırım. Sapıklık vs deniyor, söylenen sözlerin detayı falan belli değil... Adamı savunmuyorum ama objektif olmak için olayın detayını bilmek lazım. Ama gene de yargıçlığa soyunan, polisliğe soyunan kişiler, hakim, savcı, polis, asker, kanun olmaya çalışan, kendini Rambo zanneden, Polat, Çakır zanneden kişilere Allah akıl fikir versin, ne denir ki... :farao:

BBRRciler !

SuperDude' Alıntı:
Hay ağızına sağlık... :cat:

Senin mesajından sonraki ilk mesajda, avatar'ında bile kendiyle kavga eden bir psikopat resmi olan olan bir kardeşimizden dayaklı kötekli çete planlarının özelden yapılmasını tavsiye eden bir mesaj gelmiş. Hala ne yazıyorlar, gözü dönmüş tüm insanlarımızın, herkesin içinde kin, şiddet, nefret var. Bunları da "Erkeklik" kisvesi altında yapıyorlar. Umrunda değil kimsenin.. Hayret.. Bu insanları anlamak imkansız... Gerçekten eğitim şart... Topluluk psikolojisi işte. Asalım keselim muhabbetindeki topluluklar mertlik, erkeklik bu zannediyorlar. Allah akıl fikir versin ne denir ki...

Kavga etmenin de bir yolu yordamı vardır. Son yapılacak şeydir. Dayaktan önce diğer çözüm yöntemlerini denemek lazım, gaza gelmemek lazım, bu tip şeyleri ERKEKLİK olarak görüyorsanız da bir şey dikkatinizden kaçıyor olabilir; "TOPLANALIM GİDİP DÖVELİM" vs gibi yaklaşımlar ERKEKLİK değildir. 50 kişi toplanıp bir kişinin ağızını yüzünü dağıtınca 50 tane "erkek" mi oluyor bunlar? Mertlik, erkeklik bu mudur? 50 kişi bir kişiye girişmek midir? Adam belki özür dileyecek, pişman olacak, bilmiyordum diyecek.. Ya da hoşlandım ama erkek arkadaşı olduğunu bilmiyordum falan diyecek, veya başka bir şey der belki?.. Belki de demez.. Ama bu eşkıya gibi kanun koymalar infaz yapmalar falan cehaletten başka birşey değil, kusura bakmayın. Adam itlik yaptıysa şerefsizse siz de onunla beraber it mi olacaksınız toplanıp çete gibi dayağa giderek? Hayvana bile el kaldırılmaz, dayak atılmaz.

Başka bir konu da; hayatta her iki tarafı da dinlemeden yargısız infaz yapmamak gerektiğini de hatırlatırım. Sapıklık vs deniyor, söylenen sözlerin detayı falan belli değil... Adamı savunmuyorum ama objektif olmak için olayın detayını bilmek lazım. Ama gene de yargıçlığa soyunan, polisliğe soyunan kişiler, hakim, savcı, polis, asker, kanun olmaya çalışan, kendini Rambo zanneden, Polat, Çakır zanneden kişilere Allah akıl fikir versin, ne denir ki... :farao:

::plus1:: ::unsure:: ::uzgunum: ::utangac: ::utangac:

Gercekten okuduklarıma inanamıyorum... ama şu adamın biran önce haddinin bildirilmesi lazım.. Bende bahçelievlerde oturuyorum ve motorsiklet kullanıyorum..Bunların trafikten men edilmesi lazım... Umarım ortaya çıkar... Üsütnüze alınmayın arkadaşlar ama, böyle kendini bilmez motor kullanan serseriler var malesef.. O yüzden kız arkadaşlarım isteselerde Motor kullanmaya korkuyorlar... Lütfen bayanlara saygı gösterelim..

ANGELA' Alıntı:
Gercekten okuduklarıma inanamıyorum... ama şu adamın biran önce haddinin bildirilmesi lazım.. Bende bahçelievlerde oturuyorum ve motorsiklet kullanıyorum..Bunların trafikten men edilmesi lazım... Umarım ortaya çıkar... Üsütnüze alınmayın arkadaşlar ama, böyle kendini bilmez motor kullanan serseriler var malesef.. O yüzden kız arkadaşlarım isteselerde Motor kullanmaya korkuyorlar... Lütfen bayanlara saygı gösterelim..

::plus1::

Destek 10 karakter!

Valla ben de okuduklarıma inanamıyorum Angela kardeş. Zaten okuduklarımıza inanamadığımız için yazıyoruz hepimiz öyle değil mi? Fikrimizi söylemek için yani. Doğruyu bulmak için... Boş yere insanların hayatı kaymasın diye. Katil olmasınlar diye, ceset olmasınlar diye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar