PcKopatGhostRider' Alıntı:
polislik bi iş deil bence ya.. iyi bir sopa yeterli bence..
alper_tim' Alıntı:
toplanıp dövelim en iyisi bu bencede hatta natilus arkadaşım sen bide anket aç
dövelim en çok oyu alır toplanılcaksa benide çağırın bi güzel girişelim stres atarız

r:
Genel düşünce yapısı bu şekilde....
Bu tip düşüncelerden dolayı zaten memlekette herkes "Polat Alemdar" kesildi. Hukuk var kanun var. Polisi kanunu hiçe sayıp kendi kanununu herkes kendi koyarsa böyle olur işte. Sen gider adamı döversin, adam arkadaşlarıyla seni kıstırır o da seni döver, sonra sen de kankaları toplar gider onu pataklarsın, sonra orada birileri bıçaklanıp ölüverir, sonra cinayeti işleyen arkadaşın gazeteye manşet olur; "Arkadaşının kız arkadaşına askıntı olan adamın arkadaşını öldüren ................... 20 yıl hapise mahkum oldu." :salut: Sonra sen vicdan azabı çekersin arkadaşının hayatı senin yüzünden mahvoldu diye, kız arkadaşın da aynı acıyı çeker, sonra gün gelir kız arkadaşınla alaşamayıp ayrılmak zorunda kalırsın, sonra da düşünürsün; "erkeklik yapıcam diye polisle işbirliği yapmayıp bir cahillik ettim, bir de üstüne kızdan da ayrıldık, boşu boşuna bunca hasar verdim herkesin hayatına" :farao:
Halbuki önemli olan şey problemin çözülmesi, kız arkadaşının rahatsız edilmemesi. dallandırıp budaklandırıp çete savaşları ya da ortalığı texas'a çevirmek değil. Herkes kendi kanununu yazarsa bu millet adam olmaz. Bir gün motorunun aynasıyla başka bir arabanın aynasına hafifçe dokunursan kazayla, adam da kendi kanununu yazıp arabadan inip seni demir sopayla ağızını burnunu kırarsa sonra da çekip silahıyla dizkapaklarına iki tane sıkarsa olur mu? Bu kanunları nası yazıyosunuz böyle? Memleketin psikoloji durumu vahim valla.. Gaza getiriyorsunuz git döv diye ama yanlış akıl veriyorsunuz. Bilgisayar başında atıp tutmak kolay tabi, herkes "dövelim girişelim gebertelim" tarzı cümleler kurmuş, hayretler içinde okudum. Şu özlü sözü hatırlatmakta fayda var; "Unutmayın, uzaylı da olsa insan insandır."