Bahçelievler'deki sapık motorcu!!!!!!!!!

nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir ama bu tip gerzeklerde nush ve tekdir olayını atlayıp kötek kısmından başlamak lazım sonra nasihat edersin

O gerizekalı kesinlikle motorcu olamaz.Görüyprum bazen hava olsun diye elinde kaskla dolaşan tipleri.En güzeli 2-3 arkadaş pusu kurup kasklarınızı da giydikten sonra bi güzel benzetmek::cekic:: .Böylelerinin cezasını kendin vereceksin.MT grubu olarak sadece görünmek te yeterli olabilir...

Ooo bi maç seyrettim sabah açtım topic almış başını gidiyor. Ne karar berdin arkadaşım. Bir kez daha tekrarlanmasını mı bekliyecez yoksa hemen mi davranacaz.

boy

Bence de sıkıştırıp dövün. İnsanları rahatsız etmek neymiş anlasın. Ama bu tip insanlar hasta olduklarından dövseniz de birşey değişmeyecektir. Ama siz yine de dövün... :cat:

Beyler küfürü kısaltmalarla dahi yazmayın. Lütfen yazılarınızı düzenleyin. Bayan arkaşlarımızda var. Adama ne kadar pislik ortada ama genel toplum saygısı sebebiyle küfür olayına dikkat edelim. Forumumuzu herkes okumakta.

makine abi herkez çok sinirli ne dediklerini bilmiyolar adamda b yerde hakediyo yani...::evil::

ama bence de polise haber vermeyin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılır gevşek bizim polislerimiz malesef::miiz1::

Super Moderator
toplanıp dövelim en iyisi bu bencede hatta natilus arkadaşım sen bide anket aç
dövelim en çok oyu alır toplanılcaksa benide çağırın bi güzel girişelim stres atarız:pr:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
umarım o sapık bu forumu okumuyordur. rengini belli edeceğine öfkeni gizlice plan yaparak harcasaydın yada bir namus meselesi için yardıma ihtiyacım var deseydinde gelecek arkadaşlarla özelden detaylarını görüşseydiniz bu işin, daha iyi olurdu.
samsundayım, yakalarsanız bitanede benim için vurun ama kafasına vurmayın dikkatli olun elinizde kalmasın, dayak ta atın ama daha çok korkutun şerefsizi.

bud

3-5 kişi beraber gidip gözünü korkutun bence.
kavga etmeye gerek kalmasın.
o hıyarın, o şerefsizin seviyesine inmenize gerek kalmamış olur.

off.. böyle adamlardan nefret ediyorum.

BUD dogru demıs toplaşalım gidelim 20 -30 allah ne verdiyse ne istiyon birader söyle bakalım hele derdini diyelim imkanlarımız dahilindeyse derman sahibi edelim yer ve zaman verilsin hele

Arkadaşlar sakin olmakta yarar var. Bu gibi durumlarda her ne kadar adaleti kendimiz uygulamaya kalksakta. pek müspet durum olacağını sanmam.

Üstelik bu yazı sonrası o bölgede elinde kask olan herkes potansiyel sapık muamelesi görürki bunun ucu hepimize dokunur. bu durumda yapılacak en iyi davranış yasal yollardan hareketle müdahil olmaktır.

Üstelik bazı arkadaşların sanırım olayın vehametinden olsa gerek. Yakalansa ne olacak polis bırakır diyerek polisimizi bir sapıkla suç ortağı haline getirirki bunun ucuda bize dokunur. Unutmamak lazım Polis yasal gereklilik olmadan ne kimseyi yakalar nede bırakır. Hatta suç üstü durumlarda kendi insiyatifi ve yasaların verdiği yetkiyle yakalasada hiç bir şarta savcının yetkisi dışında salıveremez.

Sonuç olarak bu sorunun sizin ve adli mercilerin beraber çözmesi gerektiği inancı taşımaktayım. Fakat mt bir aile diyerek dertleşmek babında tabiki birbirimizin sorunlarıyla ilgilenmeliyiz. Ama bunu yaparken hemen "ku klux klan" örgütlenmeleri yerine daha serin öğütlerle birbirimizi teskin etmeliyiz.

Hiç bir arkadaşımızın fevri bir davranışta bulunarak yıllarca cezaevinde yatmasını ki bu en iyi ihtimal istemeyiz.

saygılarımla

T.D:

PcKopatGhostRider' Alıntı:
polislik bi iş deil bence ya.. iyi bir sopa yeterli bence..

alper_tim' Alıntı:
toplanıp dövelim en iyisi bu bencede hatta natilus arkadaşım sen bide anket aç
dövelim en çok oyu alır toplanılcaksa benide çağırın bi güzel girişelim stres atarız:pr:

Genel düşünce yapısı bu şekilde....

Bu tip düşüncelerden dolayı zaten memlekette herkes "Polat Alemdar" kesildi. Hukuk var kanun var. Polisi kanunu hiçe sayıp kendi kanununu herkes kendi koyarsa böyle olur işte. Sen gider adamı döversin, adam arkadaşlarıyla seni kıstırır o da seni döver, sonra sen de kankaları toplar gider onu pataklarsın, sonra orada birileri bıçaklanıp ölüverir, sonra cinayeti işleyen arkadaşın gazeteye manşet olur; "Arkadaşının kız arkadaşına askıntı olan adamın arkadaşını öldüren ................... 20 yıl hapise mahkum oldu." :salut: Sonra sen vicdan azabı çekersin arkadaşının hayatı senin yüzünden mahvoldu diye, kız arkadaşın da aynı acıyı çeker, sonra gün gelir kız arkadaşınla alaşamayıp ayrılmak zorunda kalırsın, sonra da düşünürsün; "erkeklik yapıcam diye polisle işbirliği yapmayıp bir cahillik ettim, bir de üstüne kızdan da ayrıldık, boşu boşuna bunca hasar verdim herkesin hayatına" :farao:

Halbuki önemli olan şey problemin çözülmesi, kız arkadaşının rahatsız edilmemesi. dallandırıp budaklandırıp çete savaşları ya da ortalığı texas'a çevirmek değil. Herkes kendi kanununu yazarsa bu millet adam olmaz. Bir gün motorunun aynasıyla başka bir arabanın aynasına hafifçe dokunursan kazayla, adam da kendi kanununu yazıp arabadan inip seni demir sopayla ağızını burnunu kırarsa sonra da çekip silahıyla dizkapaklarına iki tane sıkarsa olur mu? Bu kanunları nası yazıyosunuz böyle? Memleketin psikoloji durumu vahim valla.. Gaza getiriyorsunuz git döv diye ama yanlış akıl veriyorsunuz. Bilgisayar başında atıp tutmak kolay tabi, herkes "dövelim girişelim gebertelim" tarzı cümleler kurmuş, hayretler içinde okudum. Şu özlü sözü hatırlatmakta fayda var; "Unutmayın, uzaylı da olsa insan insandır."

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar öncelikle hassasiyetiniz için hepinize teşekkür ederim.hepimizin anası bacısı var ve bu tipler gerçekten herkesi çok rahatsız ediyor.Şunu da söylemek istiyorum bu arada bir tane kasklı adam saçmalık yaptı diye bu olay bütün motorculara mal edilmez bu çok yanlış bir düşünce bence.Bir şekilde önüne geçmek lazım ama maalesef en azından şu an için elim kolum bağlı çünkü istanbul dışındayım ve temmuz 23 de dönecem tekrar umarım tekrarlamaz

Ben adamı kulak memesi kıvamına gelene kadar yumuşatırım.
Gerisi size kalmış, ne isterseniz yapın.

arkadaşlar tamam haklısınız indirin adamı ama daha sonra yengeyi daha fazla rahatsız eder zarar verirse bide burasını düşünün hadi size birşey olmaz kendinizi koruyabilirsiniz ama her zaman yengenin yanında birileri mi olacak bu şerefsiz o dayaktan sonra daha fazla hırslanıp yengeye birşey yaparsa mantıklı düşünün derim ii plan yapın bizden kimse zarar görmesin yeter o şerefsize ne olmuş önemli değil atın bir kanalizasyon çukuruna hakettiği yer orası zaten....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bahcelievlerin neresinde oluyo bu olay motorun rengi neymiş bellimi bunlar

Yaw ben dünden beri akalteke'y le aynı şeyleri söylüyorum... Ama MT cilerin kanı kaynıo abi naparsın :p Freak da olayı tek başına çözecekmiş :pr: diğerleri geride beklesin bari :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar