Bahattin Sofuoğlu

Hic düsündünüz mü,Kenan Sofuoglunun yaris kasketinde yazan Bahattin kim?
Bahattin Sofuoglu , Kenan Sofuoglunun en büyük abisiydi.Kendisi Türkiye 600 Cc motor yarislarinda sampiyon olmustu.Ailede babasindan sonra ikinci reisti ve tüm islerin sorumlulugunu yürütüyordu.En büyük istegi ise kardesi Kenan Sofuoglunun birgün Avrupa sampiyonasinda yarismasiydi.Ne varki elim bir trafik kazasinda vefat etti.Kendisine Allah(c.c) dan rahmet diliyoruz...
Bahattin,kardesin senin yüzünü kara cikarmadi.Avrupada yaristi ,tüm pilotlara korku saldi.Simdide Dünya Sampiyonasinda ortaligi

acum.jpg

Bahattin Sofuoğlu
sofuogludunyasampiyonu.jpg

1978 Adapazarı doğumlu olan Bahattın Sofuoğlu 25 Ekim 2002 tarihinde henüz 24 yaşındayken talihsiz bir kaza sonucunda aramızdan ayrılmıştır..Bahattin Sofuoğlu’nu yarışlarını seyredenler hatırlarlar,kardeşleri Sinan ve Kenan ile birlikte pistin rekorunu zorlarlardı.Henüz 19 yaşında 1997 yılında yarışmaya başlamış ve 2002 yılındaki talihsiz kazaya kadar sırasıyla 1999,2000 ve 2001 yıllarında 3 kez üst üste Supersport A Grubu Türkiye Şampiyonu olmustur.
Bahattin’in anısına kardeşleri hala en iyi şekilde temsil etmektedir.Kenan Sofuoğlu hepimizin gayet iyi takip ettiği Honda Ten Kate takımının başarılı üyesi.Sinan Sofuoğlu ise İzmir ve İzmit Pistlerinin en hızlılarından..
[/B]

Son düzenleme:

GKN

ölümün nerden geliceği belli olmuyo
bahattin duyduum kadarıyla yaya olarak kenisine çarpan bi araba yüzünden hayatını kaybetmişti..
mekanı cennet olsun..

çok yazık yaaaaaaaaaa duyunca bak bi hoş oldum allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

GKN

he bu arada 4-5 yıl oldu öleli
garip cevaplar gelmesin..

en son Kenan'ın yanına gidiyo Almanyaya.yanında son olarak sattığı arabanın parası.Kenan'ın son yarışı öncesi,ya tamam ya devam yarışı.Rahmetli abisi parayı Kenan'a veriyo ve yarışa katılmasını sağlıyo.Ama o zamana kadar herşeyleri satılnıştı ve satılan araba son şeyleriydi.Abisi Kenan'a yarışı kazanması gerektiğini söylüyo.başka çarelerinin olmadığınıda hatırlatıyo.yarış oluyo ve Kenan 1. geliyo.hemen ardındanda abisinin yoldan karşıya geçerken araba altında kaldığı haberi.

en son Kenan'ın yanına gidiyo Almanyaya.yanında son olarak sattığı arabanın parası.Kenan'ın son yarışı öncesi,ya tamam ya devam yarışı.Rahmetli abisi parayı Kenan'a veriyo ve yarışa katılmasını sağlıyo.Ama o zamana kadar herşeyleri satılnıştı ve satılan araba son şeyleriydi.Abisi Kenan'a yarışı kazanması gerektiğini söylüyo.başka çarelerinin olmadığınıda hatırlatıyo.yarış oluyo ve Kenan 1. geliyo.hemen ardındanda abisinin yoldan karşıya geçerken araba altında kaldığı haberi.

hocam olay buysa harbi çok üzüldüm ya keşke yaşasaydı kupayı birlikte kaldırsalardı Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş.

birde kenan ın yarışlara baslaması abisi bahattin in yarışta kaza yapıp ayağının kırılmasıyla oluyor diye duydum

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Bahattin maalsef Sakarya'sa sanırım kendi dükkanlarının yakınında trafik ışıklarında kazaya kurban gitti.

Hala inanamıyor kimse...

Allah rahmet eylesin.kenan da abisinin yüzünü kara çıkarmadı helal olsun

Sofuoğlu kardeşler castrol team zamanında yarışırken ilk 3 sırayı sofuoglulları alıyorlardı kendı aralarında yarısıyolardı anlıcagınız bı yarıs kenan bı yarıs sınan bı yarıs bahattın 1.oluyodu ama en sıkıları rahmetli Bahattin di mekanı cennet olsun nur içinde yatsın

Sofuoğlu kardeşler castrol team zamanında yarışırken ilk 3 sırayı sofuoglulları alıyorlardı kendı aralarında yarısıyolardı anlıcagınız bı yarıs kenan bı yarıs sınan bı yarıs bahattın 1.oluyodu ama en sıkıları rahmetli Bahattin di mekanı cennet olsun nur içinde yatsın

:cat::cat:
Castrol Honda takımında 3 kardeş beraber ayrışıyordu.1.2.3 geliyorlardı.Yan bakılmıyordu onlara:cat::cat:
Mekanın cennet olsun Bahattin

bunu gazetede okumuştum ve çok duygulanmıştım,gerçekten bir başarı hikayesiydi...

bu topiği daha yeni gördüm...şaşırdım.:cyclopsan..allah rahmet eylesin..:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar