Bahattin Sofuoğlu

kenan%20katar%20(1).jpg

Allah rahmet eylesinn ,mekanı cennet olsunnn kardeşini görse onunla gurur duyardı eminimmm:pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sağol komutan
arkadaşım sofuoğlu ailesi şampiyonu bol olan bir aile
Bahattin abiyi rahmetle anıyoruz herzaman aynı yaştaydık bahattin abi yaşasaydı kardeşleriyle gururduyar dı eminim
zaman sız kaybettiğimiz bir kişilik zamansız giden bir değer yerin cennet olsun Bahattin .
teşekkürler ismi yaşatılması gereken bir insan
saygılar kenan saruhan

Forumdan Uzaklaştırıldı
Allah Rahmet Eylesin Mekanın Cennet Olsun Bahattin Abi..

Ruhuna Fatiha..

Seni çok özleyeceğiz..

Allah rahmet eylesin tüm aile ve yakınlarına baş sağalı dileriz allah bize bir daha böyle bir acı yaratmasın :pale:

Kenan Sofuoğlu bu yüzden Bahattin Sofuoğlunun ismini kaskında taşıyor..Saygı budur başka bir şey demiyorum bir Sakaryalı olarak helal olsun Kenan Sofuoğlu'na...

en son Kenan'ın yanına gidiyo Almanyaya.yanında son olarak sattığı arabanın parası.Kenan'ın son yarışı öncesi,ya tamam ya devam yarışı.Rahmetli abisi parayı Kenan'a veriyo ve yarışa katılmasını sağlıyo.Ama o zamana kadar herşeyleri satılnıştı ve satılan araba son şeyleriydi.Abisi Kenan'a yarışı kazanması gerektiğini söylüyo.başka çarelerinin olmadığınıda hatırlatıyo.yarış oluyo ve Kenan 1. geliyo.hemen ardındanda abisinin yoldan karşıya geçerken araba altında kaldığı haberi.

melek... :rendeer::rendeer::rendeer:

Bahattin Sofuoğlu'nun vefat haberini duyduğumda inanamamıştım. Hâlâ da aklıma geldikçe üzülürüm. Mekanı cennet olsun. Kader bu olsa gerek. Motosiklet tehlikeli diyen herkese Bahattin'i anlatırım. Hikayesini herkes bilmeli, duymalı.

Bir de ben Bahattin Sofuoğlu'nu ortanca kardeş sanıyordum. Sinan en büyük diye biliyordum.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben bilmiyordum,merak ediyordum, ilgin için teşekkürler...
kendisine'de Allah'tan rahmet diliyorum.

ailece başarıdan başarıya koşuolar allah bahattin abimizden rahmet eylesin başarılar sofuoğlu ailesinden inş daha nice zaferlerle yüzümüzü güldürür :pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Allah Rahmet Eylesin Konuyu Okuyunca Ogünlere Geridöndüm Allah Oğünleri Birdaha Yaşatmasın

Hikayeyi yeni öğrendim.
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Hiç tanımadığım halde çok üzüldüm.:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar