Bağcılar'da Motosiklet Kazası

Katılım
26 Ağu 2008
Mesajlar
83
Bağcılar'da misafir ziyareti sonunda evine gitmek üzere yola çıkan motosiklet sürücüsü Sedat Kesgin (28) TIR'ın üzerinden geçmesi sonucu feci şekilde hayatını kaybetti. Olay sonrası TIR şöförü gözaltına alınırken Kesgin'in yakınları ve yoldan geçmekte olan motosiklet sürücüleri olay yerine akın etti. Yollarda motosikletlerin yok sayıldığını ifade eden motor-kurye Ali Yıldız TIR sürücüsüne tepki gösterdi. Kesgin'in kullandığı motosikletteki sonu 'sana ölürüm' cümlesiyle biten yazı ise yürek dağladı.

Olay Basın Ekspres Yolu üzerinde saat 00.00 sıralarında meydana geldi. Ahmet Yavuz yönetimindeki 61 K 2730 plakalı TIR Sedat Kesgin yönetimindeki 34 BH 8231 plakalı motosiklete arkadan çarptı.

Hakimiyetini kaybeden Kesgin önünde seyir halinde olan İzbah Türk yönetimindeki 34 VJ 3146 plakalı Fiat Doblo marka araca çarptı. Çarpma sırasında Kesgin motosikletin üzerinden düştü. Arkadan gelen Ahmet Yavuz yönetimindeki TIR da genç motosiklet sürücüsünün üzerinden geçti. Başından kaskı fırlayan Kesgin olay yerinde yaşamını yitirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri yolu kısa süreliğine trafiğe kapatarak incelemelerde bulundu. Kazanın nasıl meydana geldiğine dair rapor tutan ekipler kaskı Kesgin'in cesedinden yaklaşık 50 metre uzakta buldu. Olay yerinde polisi bekleyen TIR sürücüsü Yavuz da polis tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü.

Kaza anında aracının arkasında büyük bir gürültü duyduğunu ifade eden Kesgin'in çarptığı otomobil sürücüsü İzbah Türk "İlk önce arkadaki TIR'ın bana vurduğunu zannettim. Daha sonra baktım ki motor birden sağıma fırladı. Daha sonra motorun arkadan bana vurduğunu anladım" dedi.

Kaza sonrası Kesgin'in yakınları ve yoldan geçmekte olan motorsiklet sürücüleri olay yerine akın etti. Cesedi gören Kesgin ailesi birbirlerini sakinleştirmeye çalıştı. Kasksız yola çıkmanın çok tehlikeli olduğunu vurgulayan birçok motor-kurye de kask kullanmanın yüzde 60 oranında hayat kurtardığını vurguladı. Motorsiklet sürücülerinin yollarda yok sayıldığının altını çizen Ali Yıldız isimli kurye ise otomobil ve kamyon sürücülerinin aynalarına bakmadan sollama yapıp kuryelerin hayatını riske attığını ve trafikteki durumun içler acısı olduğunu ifade etti.
 
Katılım
25 Nis 2009
Mesajlar
1,524
Motosikleti
Hornet
Böyle bi başlık açıldı diye hatırlıyorum..
Allah Rahmet eylesin..Yakınlarına sabır versin..
 
Katılım
21 Kas 2009
Mesajlar
5,302
Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun...
 
Katılım
26 Ağu 2008
Mesajlar
83
Katılım
21 Şub 2009
Mesajlar
4,029
ALLAH rahmet etsın yakınlarına sabır versın iki gündür aynı benzer kaza haberlerı okuyoruz aman dıkkat arkadaşlar
 
Katılım
20 Eyl 2007
Mesajlar
148
bir de üsküdarda olmuş... az önce izledim haberlerde, polis aracı aniden duruyor. kurye duramayıp arkadan çarpıyor (sanırım activa). karşı şeride fırlıyor ve aracın altında kalarak ne yazıkki hayatını kaybediyor. :S iki de çocuğu varmış.

Allah rahmet eylesin :(
 
Katılım
17 Şub 2008
Mesajlar
2,907
off bu haberleri okudukça içim daralıyor :pr:

kazada hayatını kaybeden kardeşime ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun ...
 
Katılım
30 Ocak 2009
Mesajlar
345
Bu arkadaşada çok üzüldüm,diğer ölen pizza servisi yapan arkadaşada.
Allah ikisinide rahmet eylesin,yakınlarına sabırlar diliyorum.
Yalnız şunu belirtmeden geçemeyeceğim,pizza servisi yapan arkadaşın önünde birden duran polis aracını şiddetle kınıyorum ve ölümünde en fazla pay sahibide bence onlar,bakalım vicdanlarını nasıl rahat ettirecekler....
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst