Baban Sana Çok Kızacak..!!!!

selam bence babası ona soracak evlat sna bişey olmadı bidaha yabda görelim diyecek beceriksiz diyecek:pr:

yazık oldu cbr 250r'a madem beceremedim beceriksizligini neden kaydediyosun

oglan artis amma heee.bılırmıs gıbı lastık yakıor :pr: dua edın o dar alanda tek tekere cıkmayı denemedı :p beklerım yani bu oglandan :cyclopsan

murat abi paylaşım için sağoll çocukda elektrik kestiriyo bide tam gaz verio sonunda olacağı oydu :):):)

ya bunlar trafige çıkmadan kaza yapan salaklar trafie çıksa kask bile kurtarmaz :D

yandı gülüm keten helva :

O çocuğun yerinde olmak istemezdim. Çok kötü oldu ve de daha da olacak :queen:

llaaaa şuraya bak herkes malın peşınde ben olsam hıc bısey demem
cocga bısey olmamışsa gerısı yapılıyor zaten ama bır daha motor benden habersız bınmesını ızın vermem ben olsam cocgunda babası işallah benım gıbı dusunuyordur

Makine 900 rr sanırım deli gibi bağırıyor mübarek dip gaz yapıp debriyaj bırakırsa öyle olacağı budur işte allahtan araba varmış karşısında o bırakmamış yoksa hızını alamayıpta daha hızlı bi şekilde bahçe duvarına ağaça vs vs gibi yerlere toslamamış daha kötü sonuçlar olabilirdi diye düşünüyorum akacak kan damarda durmuyor işte allah korusun suç birazda babada anahtarı ortalık yerde bırakırsan olacağı budur işte :):):)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aptal çocuk

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çocuk ayaga kalktı zaten hemen düşme müşme umrunda degil babasının sesinin korkusuna fırladı hemen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar