Baban Sana Çok Kızacak..!!!!

Demek ki neymiiiişşşş; motorunuzu seviyosanız çocuk yapmayacaksınız :cherry:

:mrgreen::mrgreen: buda güzeldi, kariyer nolacak ? :p

Neden? Kariyeri çocuk mu yapacaktı ki? Yada çocuksuz yapılan kariyer kariyer değil midir? Ne çok kariyer dedim. Portakal gibi. Art arda tekrar etsene portakal portakal portakal portakal portakal portakal :queen:

inan kendı kendıme 20 kere portakal dedim bişi olmadı bişimi olacaktı ki psikolojimi bozdun seda yaaaaaaa :queen: bişimi olcaktı ki :silent: niye panik oldum ben :p

harbiden oooo shit yanii yok böle bişey yaa:santa:::baaas::::sas::::exclaim: babası ona::huuuh:: böle yapmıştır

Şimdi bunu izliyince aklıma kucuklugum geldı sankı cok buyudum ; :queen:

Evvel zmnıcınde kuvvel zmn ıcınde :mrgreen: Sene 1999-2000 10 yasındaydım ve bir arabamız vardı ve cok ısterdım surmek hep cesaret edıp surmek ıstemısımdır , nese az ılerlıyım , bir gun arkadasa gel dedım su arabayı surelım nese basladım calıstırmaya ( Calıstırmayı , gıtmeyı , vtes atmayı hep arabadayken babamn ayagına bakarak ogrendım ve evde 3 terlk alıp koltugun arasına sopa yerlestırerk oynardım ) nese depraja basıp taktım 1 e meger 3 e takmısın :queen: İstop ettım 2 defa daha stop ettım . 3 üncüde basardım ve 1 hafta boyunca kendı kendıme dur kalk dur kalk yapa yapa az bıse kavradım 2 hafta kapalı alanda surdukden sonra ( kapalı alan lojman o zmn hıc kımse yoktu :) )
Yola cıkmaya basladım , Aradan 1 ay gecti ve artık kendı kendıme anayolda 1 km fılan gıdıp gelıyordum 1.5 ay sonra lojman kapıdan gırerken bı baktım babam :cyclopsan Sonra vay eşşek..... derken az hırpaladı :mrgreen: Sonra ALLAH'tan klubedekı polısler cıktı ve elınden aldı ne gunlerdı be :mrgreen::queen:

bi keresine pederin arabayı aldım ön tamponu vurmuştum 3 sene dırdırını çektim::)

Ulen bu sosyal mesajlı topicide geyiğe çevirdiniz ya..:p

Helal ediyorum size..:)

Neyse,(nese):queen:..

neşeniz daim olsun..Hadi bakalım..:wiinkk:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
bizim peder kızmakla kalmaz, motoru monte ederdi bana:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sırf babası kızsa yine iyi, annesinin terlikle kovaladığını görür gibiyim :p

Velet biraz cin olmadan adam çarpmaya kalkmış sonundada arabaya bindirmiş. :cherry:

vallaha kotu carpmıs offf o arada kım bılır nasıl oldugunu anlatmak ıcın ne yalanlar dusunmustur...sopa yemigeyım dıye...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim tahminime göre bu kızgınlığın sonucunda arkadaş kardeş sahibi olmuştur.
O da küçügüne öğüt verir"sakın haa,yoksa bi tane daha kardeşimiz olur".:)

keşke babam bana motor unu çarptığım için kızsa ...bu çocuk şanslı

bu şehir girdap girdapta mehtap günü of anam of murat abi yazıları takip ediyorum gene anlamlı bı konuya hıtap etmısın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar