Babamın gençlik fotoğrafları!! Ve Motorları!!

Fotoğrafları aile albümünden fotoğraf makinesiyle çektiğim için birazcık bulanıklık olabilir ancak bu kadar çekebildim maksat bu fotoğrafları sizinle paylaşmak:cat::cat:

Evet Başlıyoruz:bounce:

O zamanlar Daha babam 16-17 yaşlarında Dedem babama ilk motorunu almış :queen: Bu arada dedemde motorcuydu ama Ozamanlar fotoğraf makinesi bizimkilerin eline geçmezdi:queen::queen:
2m61eyw.jpg

2-3 sene sonra askerden önceki fotoğrafları:queen: Ortadaki beyaz gömlekli:queen:
4s04eb.jpg

Vay be arkadaşları bisikletle dolaşırken babam motora biniyormuş:queen:
97nuig.jpg

Vay be Şekle Bak Gömlek kumaş pantolon ayağına terlik:queen::queen: O gözlüklerde bitirdi beni zaten:queen: vay be baba ne bu pozlar böyle:queen:
258aucx.jpg

Eniştemle babam:rendeer: Soldaki eniştem sağdaki babam:queen:
5khsg4.jpg

Evet hasta olduğum fotoğraf bu işte Beyaz ve tertemiz jawa:queen: Abim ve babam:bounce:
fd7jer.jpg

Oda ne Siyah bir kinetix Babamın kucağındaki benim arkadaki abim:queen:
szbfc2.jpg

Ve sene 2009 babam şu anda 49 yaşında tabi artık Motora binmiyor:rendeer::rendeer:
Teşekkürler baba senden bana Bu motosiklet sevgisi geçtiği için:rendeer::rendeer:
15d71a8.jpg

Vakit ayırıp fotoğraflara baktığınız için hepinize teşekkür ederim:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

çok güzel paylaşım.. biz teşekkür ederiz.. ellerinden öpüyoruz babanın..

armut dibine düşermiş ..

paylaşım için teşekkürler :)

kardeşim allah dert vermesın,
çok şanslısın,
benım babamda kullanmış zamanında,
ama düz yolda giderken kapıyı açık vurmuslar,
6 ay komada kalmış ve motoru bıraktırmış annem sonra babama:D

oda benım almamı ıstemıyordu,
ama ee artık çocukluk yaşlarımda bıtmıştı kendı motorumu alırken:D

Paylaşım İçin TeşekkürleRR...

Mersin İl Temsilcisi
senin de damarlarında kan yerine 95 oktan dolaşıyor demektir...
dur bir ara ben de babamın motorlu fotolarını yükleyeyim. iyi akıl ettin yahu ;)

Vakit ayırıp bakmakta ne demek.Bu güzel resimleri bizlerle paylaştığın için asıl kendi adıma ben teşekkür ederim.Tek kelimeyle süper.
Bir zamanlar tokyo var dııııııı:queen:

çok güzel paylaşım.. biz teşekkür ederiz.. ellerinden öpüyoruz babanın..
rica ederim teşekkürler:cat:

armut dibine düşermiş ..

paylaşım için teşekkürler :)
Rica ederim:cat:

kardeşim allah dert vermesın,
çok şanslısın,
benım babamda kullanmış zamanında,
ama düz yolda giderken kapıyı açık vurmuslar,
6 ay komada kalmış ve motoru bıraktırmış annem sonra babama:D

oda benım almamı ıstemıyordu,
ama ee artık çocukluk yaşlarımda bıtmıştı kendı motorumu alırken:D

Paylaşım İçin TeşekkürleRR...
Ee banada almiyolardı babamı kandırdım dedim senin baban sana almış bende istiyorum dayanamayıp aldı:queen:

senin de damarlarında kan yerine 95 oktan dolaşıyor demektir...
dur bir ara ben de babamın motorlu fotolarını yükleyeyim. iyi akıl ettin yahu ;)

Bak bunu öğrenmem iyi oldu yolda kalırsam felan Damarımı keser depomu doldururum:p Yorum için teşekkürler:cat:
Vakit ayırıp bakmakta ne demek.Bu güzel resimleri bizlerle paylaştığın için asıl kendi adıma ben teşekkür ederim.Tek kelimeyle süper.
Bir zamanlar tokyo var dııııııı:queen:
Evet abi o terlikle varya of diyorum bitirdi beni:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne şanslı adammışın sen:cherry: ,bizim peder 2 düşmüş - 5 motor bozulmuş satmış hemen...:salut:

süpermiş ya gerçekten bizimde zamanı gelince fotolara bakıcak bizim kızanlar :queen:

Cok Cok Cok Cok Cok güzel gercekten ... Böyle anılar olması insanı cok etkiliyor... Teşekkürler paylastıgın için...

Rica ederim arkadaşlar vakit ayırıp baktığınız için asıl ben teşekkür ederim :rendeer::rendeer:

usta cok şanslısın walla baban motorcu deden motorcu bnm babam motorları sevmio yok tehlikeli yok hızlı gidio falan filan bu arada baban motoru temiz kullanmış ha :))

Harika ya sanki kendi babamı izlemiş gibi oldum.Oğlu yok ama ondaki motor sevgisi bana geçmiş...Paylaşımın için teşekkürler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar