Baba'lara Motoru Sevdirmek..!!

Sevgili Arkadaşlar ßu bir gerçekki Bir çoğumuzun Ailesi Motosiklete Binmemize Razı Değillerdir.:salut: Yani İçlerine Sinmiyor Evlatlarının Seytan icadına Binmelerine.
Gayet tabi Onlarda Bizleri Düşündüğünden olsa Gerek. Her ne kadar onları Rahatlatacak Kadar Savunmalarımız olsada Yine Kalbimizin Kırılmaması için Motorlarımıza Binmemize Razı Ettirip Ve Sonsuz Dualarını ALıp Ceviriyoruz Gaz Kolunu.. Şimdi Size YakLaşık 15 Yıldır ßenim Motosiklete Binmeme Asla Razı oLmayan Ve ugruna Dünya kadar Kavga Ettiğim Sevgili Babamı Bu 15 Sene Zaman Zarfı içinde ZorLa Ve Büyük ikna sonucu Bu Sabah işyerimin Depo Kısmında Motora Bindirip Resmini Çektim Sizlerle paylaşmak istedim. İçinizdede BöyLe Durumları Yaşayanlar Varmı Acaba?

Not: İnşallah Yakında Kendisiyle Birlikte Bir İki Tur Atmayada razı Ederim... :cherry::queen:
i77n80.jpg

1z30apl.jpg

süperr:cat:
Benim babam da kesinlikle izin vermezdi. Hiç söylemeden gidip aldım. Sonra söylendiler de söylendiler. Aradan zaman geçti. Babam artık şunu demeye başladı "Oğlum bunun kalın tekerleklileri vardı onlardan niye almadın":queen::queen:

Bak hep gene can ciğer baba yüreği

Gözlerinin içinin güldügünü farkettin mi

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
resimler harika .yakında herkes motorcu olacak ! :D

Babamda aynı bırak şu aleti diyor ama bırakılmıyor bi kere oturduk koltuğuna

:mrgreen:iyi kandırmışsın yinede :mrgreen: allahtan benim öyle bir sorunum yok benim babamda dedemde gençken motorcuymuş ama tek sorunum annem onuda alıştırdım ama annemde biniyor artık motosiklete :mrgreen:

Babanı motosiklete bindirebildiğin için tebrikler.

Ben bu konuda şanslıyım.Babam da motosiklet kullanıcısı idi. İki yaşlarındayken kendisiyle beraber çekilmiş fotoğrafım da var.

Babanı motosiklete bindirebildiğin için tebrikler.

Ben bu konuda şanslıyım.Babam da motosiklet kullanıcısı idi. İki yaşlarındayken kendisiyle beraber çekilmiş fotoğrafım da var.

Serdar Hocam, Siz Daha Cok Şanslısınız Bu konuda Aslında. Bu arada O Resmi Bizle Paylaşırsanız Cok memnun oluruzz..

Ben de babamı motosiklet almaya baya zor ikna edenlerdenim :) Bir süre(baya bir süre) karşıydı motosiklet almak istememe, bir kaç arkadaşının da motorla ilgili yorumlarını aldıktan ve bir scooter'la test sürüşü yaptıktan sonra benden çok istemeye başladı :mrgreen: motosiklet sevdası yaş tanımıyor valla :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
süper yakışmış babana zevkden 8 köşe olmus adam:) bende zorla bindirmiştim bir daha indiremedım ne zevklıymıs dıyor şimdi her fırsatta binmek istiyor özellıkle yazlarında bunun klimasıda varmış diyor

motoru aldık kapıya getirdikten sor görmüstü babam :mrgreen:

aradan 1,5 sene gecti hal satın satın diyo baska birsey demiyor :)

asm

Babam motosikletlerden nefret etmez lakin -kendine göre- tehlikeli bir alet olduğu için pek sıcak da bakmaz. (motorculardan nefret edip çocuğunun motorcu olmasını kaldıramayanlarda var)

Scooter'ı ilk aldığımda nedir,ne değildir diye bakmamıştı bile uzun bir süre.

GT250R'ı aldığımda ise "eşek gibi" şeklinde bir ifade kullanmıştı. ("buna nasıl biniyorsun? adamın beli ağrır" gibi ifadeler sıradan zaten)

Scooter'la çok kısa bir seyahati oldu.

Kendisi 100 kg'nin üzerinde ve bende 80 küsür kg'yim. İki kişi ile ufaklığın dik bir yokuştan çekişten düşmeden çıktığını görünce "çekişi iyiymiş hakkaten!" demişti.

GT250R'a da bir sefer oturdu. "Parasını veriyoruz ya nasılmış bir binelim" demişti. :)

Babam her zaman der : " Ben motora karşı değilim ama Allah vermesin ...2 teker üstünde gidiyorsun ve üstü açık bunun vs. ..."

Her zaman dediği bir laf daha vardır: "Sat şunu ,doğru düzgün bir araba al" :cherry:

Sevgili Arkadaşlar ßu bir gerçekki Bir çoğumuzun Ailesi Motosiklete Binmemize Razı Değillerdir.:salut: Yani İçlerine Sinmiyor Evlatlarının Seytan icadına Binmelerine.
Gayet tabi Onlarda Bizleri Düşündüğünden olsa Gerek. Her ne kadar onları Rahatlatacak Kadar Savunmalarımız olsada Yine Kalbimizin Kırılmaması için Motorlarımıza Binmemize Razı Ettirip Ve Sonsuz Dualarını ALıp Ceviriyoruz Gaz Kolunu.. Şimdi Size YakLaşık 15 Yıldır ßenim Motosiklete Binmeme Asla Razı oLmayan Ve ugruna Dünya kadar Kavga Ettiğim Sevgili Babamı Bu 15 Sene Zaman Zarfı içinde ZorLa Ve Büyük ikna sonucu Bu Sabah işyerimin Depo Kısmında Motora Bindirip Resmini Çektim Sizlerle paylaşmak istedim. İçinizdede BöyLe Durumları Yaşayanlar Varmı Acaba?

Not: İnşallah Yakında Kendisiyle Birlikte Bir İki Tur Atmayada razı Ederim... :cherry::queen:
i77n80.jpg

1z30apl.jpg

maşallah benim babamda 4 sene Simpson kullanmıştı 4 vitesli bana pek kızmadı motorumuda sürdü. hızlı aletmiş dedi. :D

i77n80.jpg

1z30apl.jpg
Süper baba yaaa :)
benim ailemdekarşıydı fakat bi gün babannem(70 yaşında) beni eve bırakta nasıl kullandığını göreyim diyene kadar :D o anki foto çekilse idi süper komedi olurdu...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar