Özer'ciğim evet malesef resimler açılmıyor. İhtiyarlık, boyutlandırmayı unutmuşum falan laflar bence asılsız. Ha bu arda kendime pay çıkartmıyorum. Ben zaten 25 yaşındayım. Nasıl mı ? 50 senelik ömrümün yarısını uyuyarak geçtiğini hesaba katarsan gerçek ortaya çıkar. Hadı uyumadığım geceleri de eklersek olsun 26. Eh sana gelincede nice delikanlılara taş çıkartacak azım ve fiziksel güce sahip olduğunu imzasını attığın yollar döğruluyor.
Yazıyı yazarken babamla telefonda görüştüm. Yataklarınız sizi bekliyor. Bu sefe direk Karadeniz olsun. Türkiyeyi' dolaşıp buraya gelmeyin. Çünkü daha gidip görmediğiniz nice güzel yerler burda. Özer beni telefonda aradı çok mutlu oldum. O benim senden sonraki oğlum. Kalbi ve karakteri temiz bir delikanlı. Evim her zaman ona açık. Kesinlikle seneye olsun bekliyorum dedi. Ayrıca selamı var.
Bende gurubumuza iyi ve kaliteli bir katkı olması niyeti ile kask kamerası siparışı verme düşüncesindeyim.
Ayrıca " Babalar yollarda" ekibine gönülden teşekkürler. Her arkadaşım ayrı ayrı değere ve kişiliğe sahip delikanlılar. Fırsat buldukça yeni seyahatlerde beraber olmak dileği ile.

Karadeniziçin kısmet diyelim bakalım
Hey delikanlılar; Varmısınız haftaya Kıyıköy çıkartmasına.:wiinkk: