Babalar yollarda,tabii bütün izinler alınmak kaydı ile :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Len ben senin faceni telini yirim beeeee.

---------- Post added at 10:24 ---------- Previous post was at 10:22 ----------

İrfan kızım o hafta beni ekmişti
bende keyfini çıkardım)

aklıma geldi saten :cherry: dedim bu işte var bi keramet dur bakalım çıkar kokusu deyi geçirdim içimden ,tahminlerimde yanılmamışım :) neyse abim ellerinden öperim şu senin kızın bir günde bizim için ekse seni fena olmayacak , yada onuda kap gel bir gün :)

selam babalar. :rendeer: ben konuyu kaçırmışım kusura bakmayın. Çok güzel bi gezi ve toplantı olmuş. hepiniz iyide gürol abi bi başka. İri ve büyük :queen: gürol abi seninle sezona başlamak istemezdim. Bana daha ufak tefek biri lazım. :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam babalar. :rendeer: ben konuyu kaçırmışım kusura bakmayın. Çok güzel bi gezi ve toplantı olmuş. hepiniz iyide gürol abi bi başka. İri ve büyük :queen: gürol abi seninle sezona başlamak istemezdim. Bana daha ufak tefek biri lazım. :queen:

Estağfurullah Adem kardeşim,
biz kiminle nerede sezon açacağımızı biliriz merak etmeyesin)
iş oraya geldiğinde kürdan bile dişe göre olmalı.
Senin ancak gözlerinden öperim,geldiğimde iki kadeh rakımı isterim..
fakat yanılıyorsun haaa
iri olan ben değilim
babaların geri kalanı ufak tefek ))) ben normalim

Gürol abinin DNA sı ile oynanmış. Halk dilinde hormonlu. Onun için iri yarı yapısı var.:)

sezonu kapatacam dikkat edin ))))

Ne yapıyosun GÜROL, Palamut zamanı hiç böyle bişey olurmu. Hadi toplanalım Şarköy, Kıyıköy, Karaburun veya sizlerin bildiği bir yerde balık mangal yapalım derim ne dersiniz.

Bu sıra bayağı arayı açmış durumdayız. Orta bir noktada çay içsek, anladığınız ben karıncalandım. Şeltox etkili olmuyor.:)

Super Moderator
Bu geziyi tebrik etmeye, takdir etmeye geç kalmışım sanki biraz ama, ilerideki fikirler de bir o kadar sağlammış... Hem palamut, hem bağ bozumu zamanı Şarköy fikri bir sürü tilki dolaştırmaya başladı benim bile kafamda...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Pehhhhhh
ben başkasının tuttuğu balığı yimem,
gidelim tutalım yiyelim bana uyar
bu akşam rumeli kavağına balığa gitmek gibi bir düşünce hasıl kafamda
uydurabilirsem gidiyorum.

Estağfurullah Adem kardeşim,
biz kiminle nerede sezon açacağımızı biliriz merak etmeyesin)
iş oraya geldiğinde kürdan bile dişe göre olmalı.
Senin ancak gözlerinden öperim,geldiğimde iki kadeh rakımı isterim..
fakat yanılıyorsun haaa
iri olan ben değilim
babaların geri kalanı ufak tefek ))) ben normalim

hımm anladım gürol abi. Yanlız ben içmem ama içenede karışmam. Zaten öyle bi hakkım yok. Bira olmamı? Rakı çok pahalı :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:46 ----------

Gürol abinin DNA sı ile oynanmış. Halk dilinde hormonlu. Onun için iri yarı yapısı var.:)

bi laf vardırya abi, sulak yerde yetişmiş diye, gürol abinin maşallahı var. Hepinize sevgiler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Gürol kardeşim daha pastırma yazı var görüşürüz inşallah
etkinlik olursa haberimiz olsun Osman ı kaşıntı tutmuş belki yine bir yol yaparız
Adam gibi ADAM larla ben her zaman her yola varım Nadir abim.

Bu geziyi tebrik etmeye, takdir etmeye geç kalmışım sanki biraz ama, ilerideki fikirler de bir o kadar sağlammış... Hem palamut, hem bağ bozumu zamanı Şarköy fikri bir sürü tilki dolaştırmaya başladı benim bile kafamda...
Buralardayım deme şimdi:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar