Babalar günü

Benim gibi eski babaların da ,yeni olan ve olacaklarında babalar günü kutluyorum. :rendeer:

:) Teşekkürler. Bende yeni bir baba olarak babalar gününü kutlarım

BÜTÜN BABALARIN BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
NİCE BABALAR GÜNÜNE ULAŞMAK DİLEĞİYLE
:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
4 yaşındaki kızımın hediyesinin üzerine annesine yazdırdığı mesajı aynen aktarıyorum :

"Babacığım seni çok seviyorum.Babalar gününde hediye aldığım için çok teşekkür ediyorum.Öpücük yolluyorum."

Benim teşekkür etmem lazımdı.Ancak o benden önce teşekkür etmiş.Bende seni çok seviyorum kızım...

4 yaşındaki kızımın hediyesinin üzerine annesine yazdırdığı mesajı aynen aktarıyorum :

"Babacığım seni çok seviyorum.Babalar gününde hediye aldığım için çok teşekkür ediyorum.Öpücük yolluyorum."

Benim teşekkür etmem lazımdı.Ancak o benden önce teşekkür etmiş.Bende seni çok seviyorum kızım...

allah Bağışlasın..maşallah

"babacığım seni çok seviyorum.babalar gününde hediye aldığım için çok teşekkür ediyorum.öpücük yolluyorum."

benim teşekkür etmem lazımdı.ancak o benden önce teşekkür etmiş.bende seni çok seviyorum kızım...

allah bağışlasın:)

Bütün babaların babalar gününü kutlarım.Saglıklı ve motorcu çocuklar yetiştirebileceginiz nice yıllara:p

:rendeer:

babalar gününüz kutlu olsun tüm babalar
benim de tabii:cherry:

öncelikle kendi biricik babamın (aparat) ve MT ailesindeki bütün babaların babalar günü kutlu olsun:rendeer::rendeer::rendeer:

vay be demek sen aparatın kızısın...babanında maşallahı var he...:p

aha dün bitti...demek artık yine unutulcaz...:pvarsa yoksa anneler...:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar