Babadağ geçişi hakk.

Herkese merhaba,
mayıs gibi Fethiye' den Kaş'a ulaşmak için Babadağ üzerinden geçmeyi planlıyorum ama bu bölgeyi ve yolun durumunu bilmiyorum.
Babadağ'a motosiklet ile çıkış videolarını youtube ta gördüm. Ancak sonrası için bir bilgim yok.
Bölgeyi bilen veya bu yolu geçmiş olan arkadaşlar iniş ile ilgili bilgi verirler ise sevinirim.
Şimdiden teşekkürler

Ben çıktım. Çıkışın yarısında sola doğru bir patika yol gidiyor. Tahminime göre Eşen kasabasına inen yol. Oradan Kaş'a devam edebilirsiniz. Ama tahmini konuşuyorum. Sonra yalan bilgi vermiş olmayayım.

Motosikleti
Yok
Herkese merhaba,
mayıs gibi Fethiye' den Kaş'a ulaşmak için Babadağ üzerinden geçmeyi planlıyorum ama bu bölgeyi ve yolun durumunu bilmiyorum.
Babadağ'a motosiklet ile çıkış videolarını youtube ta gördüm. Ancak sonrası için bir bilgim yok.
Bölgeyi bilen veya bu yolu geçmiş olan arkadaşlar iniş ile ilgili bilgi verirler ise sevinirim.
Şimdiden teşekkürler

Ben de ayni tarihlerde ayni guzergahta olmayi planliyorum, soyle bir planim vardi benim de merak ettigim bir guzergah.

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/205994-2021-antik-kentler-gezi-planinda-sorularim.html

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar