B.S.A mı BMW mi Bilgi alalım Bilen varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Yav şimdi bunu banladıktan sonra baktımda toplam 378 kişiyi banlamışız bu güne kadar (kendi isteğiyle iptal olanlar hariç).

Naıl bu kadar yüksek bir sayıya ulaştığımızı merak etmiyorsunuz di mi bu başlıktan sonra :p

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
victoriassecret dedigin marka tanesi 1000 dolardan aşşagı iç çamaşırı satmaz ((:) prometheus orda olsaydı şimdi burda hepimize birer hayabusa alırdı :mrgreen:

daha ıQ gerektiren şeyler bul eminim yapabilirsin bilgisayar kullandıgına göre oyle sanıyorum ... yoksa yanılıyomuyum . hadi utandır bizi hadi .. hadii

Mesela aYe donlarımı salı pazarından alıyomuş yazabilirdi, hoş bu durumda benim hatun sen nerden bilion diye bunu sorguya çekebilir ama daha inandırıcı olurdu yada ne biliyim taam yaa böyle iyi devam etsin çocuk :cherry:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
biketyson musun ne zıkkımsın ağır ol biraz, kimi kime kötülüyosun biz burda hepimiz kardeşiz, birimizin anası hepimizin anası!

Hadi yallah çık dışarı şerefsiz!

ulan yuh bu kadarmı düştün yazık küfür edince bişeymi oluyo sanıyosun

Pekii Çekoslavakya ayrılıp Çek ve slovakya cumhuriyetleri kurulunca daha önce Prag olan başkent ne oldu eskiciye mi satıldı?Yoksa hurdacıya mı verildi?

Prag, Çek Cumhuriyetinin başkenti, ve çok ama çok güzel bir şehir. Herkes ölmeden önce orayı gezmeli derim. Ayrıca motosiklet kaynıyor orada da.

Bizim kapıcımız, Rafet abi Bulgaristan göçmeni. Gençliğinde maden ocaklarında o kadar çok çalışmış ki, sonunda akciğer rahatsızlığından malılen emekli olmuş. Çalışırken kafasında tek bir hedef varmış: Bordo renkli, pırıl pırıl parlayan bir Jawa'ymış. (bu arada "Jawa" ' yı 'cava' diye telaffuz etmiyor, 'yaua' diyor, doğrusu da öyle sanırım). Jawa hiç gözünün önünden gitmiyormuş. Her kazma darbesinde Jawa'nın çamurluğunu, sinyalini filan hakettiğini düşünürmüş. Bir de o zamanlar Bulgaristan'da Rus yapımı ij'ler varmış. Evet şu hani adı kril alfabesi ile yazılan motor. 'ij' diye okunuyormuş (ben de bilmiyordum). Emekli olunca kendisine bir "ij" almış. Onu bir süre kullanmış ama aklının gerisinde hep o alamadığı, gıcır gıcır parlayan Jawa kalmış. Bu masal da burada bitmiş.

Hadi, şimdi herkes yataklarına... :queen:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Bu adamları parayla tutuoz biz, ara sıra siteye girin küfür edin reyting artsın deyu :p

Iso, işler genel olarak piyasada kötü mü gerçekten bu aralar (bu beni özel olarak ilgilendiriyor) ?

Prag, Çek Cumhuriyetinin başkenti, ve çok ama çok güzel bir şehir. Herkes ölmeden önce orayı gezmeli derim. Ayrıca motosiklet kaynıyor orada da.

Hadi, şimdi herkes yataklarına... :queen:

Yatmadan önce bir soru sorabilirmiyim?
Pragda bahar diye bir opera mı vardı?
Dünyaca ünlü müzisyenlerin,sanatçıların yetiştiği bir sanat şehri.
Ayrıca modern bilimin kaynağıda bu şehir,felsefe akımlarının doğduğu....
Kısacası şehirin kültürü,akıllı,düşünen ve medeni insanlarının üzerine oturmuş.

Lem Victoria's Secret'ta çalıştığım da duyuldu ya yandım şimdi, dizilecek kızlar kapıya :mrgreen:

Küfür konusuna ise karşılık vermeye bile ihtiyaç duymuyorum. Yerim yurdum belli gelen gelsin bakalım :cherry:

bu başlıktan da gözünü ayırmaya gelmiyor
her an garip şeyler olabiliyor
yakın da mt nin gündemi burada olacak sanırım
flaş flaş flaş die başlayan haberler falan
sağlık ekonomi gır gır şamata hepsi bu başlıkta:cherry:

Lem Victoria's Secret'ta çalıştığım da duyuldu ya yandım şimdi, dizilecek kızlar kapıya :mrgreen:

Küfür konusuna ise karşılık vermeye bile ihtiyaç duymuyorum. Yerim yurdum belli gelen gelsin bakalım :cherry:

2008 hayabusalar senden o zaman :mrgreen::queen::queen:

Yatmadan önce bir soru sorabilirmiyim?
Pragda bahar diye bir opera mı vardı?
Dünyaca ünlü müzisyenlerin,sanatçıların yetiştiği bir sanat şehri.
Ayrıca modern bilimin kaynağıda bu şehir,felsefe akımlarının doğduğu....
Kısacası şehirin kültürü,akıllı,düşünen ve medeni insanlarının üzerine oturmuş.

Evet, ya.. O kadar çok ünlü sanatçı ve bilim adamı yaşamış ki bu şehirde.. Binaların en yüksek noktalarını hep altınla kaplamışlar. Altın şehir densin diye..

Geyiği uzatalım diye yani..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar