B+A2 ehliyet ücreti

bende A2+B vardı
şimdide e yi aldım dün

Diğer sürücü belgelerinden (C, D ve E sınıfları)
355,20 TL

bayıldım bu paryı pazarteside kartı çıkarmak için 40lir verdimi tamam...

eveet en sonunda bugun kaynımı yaptırdım... b ehliyetim zaten vardı, A2 için he şey dahil toplamda 375 gibibir fiyat çıktı... bilmem uygunmu ama en iyisi buydu :cat:

arkadaşlar dün ehliyetimi cıkarttım B/A2 aynı anda aldım 2 dosya verildi bana 350 kursa verdim 200 B 100 A2 verdim 213 harc yatırdım (A2 de içinde A2 parasını almıyor ) dosyaları götürdüm bornova ilçe emliyet müdürlügüne yaptılar işlemlerimi 40 tl den kart parası aldılar dün saat 5:30 da ehliyetimi aldım ehliyette B/A2 yazıyor bu arada ben izmirden aldım

forzags1990 arkadaşım bende izmirde bornovada bi yere yazıldım. b+a2 geçen 4 temmuzda b nin yazılı sınavına girdim. a2 ye ne zaman girerim acaba. birde ne zamana ehliyet elime geçer. saygılar

E+A2 kurs 400tl , 40+40 tl sınav ücreti , 420 tl ehliyeti alınca trafige verilecek toplamda 900 civarında gidiyor. sağlık raporunu sağlık ocaklarından alınabiliyor.

Kurs tanıstı 750 ye yazıldım genel toplam t anımadımm yerlerden fiyat aldım b a2 850 830 yanı kurstan kursa degişioo

Kurspanyada Fatih Akçay b sınıfı ehliyet kursu 100tl sınırlı sayıda kontenjan vardır. Cuma Akşam 8 de site açılıcak bilginize
Ayrıca Bahariye sürücü kursunda kadiköyün en kaliteli sürücü kurslarından sınırsız direksiyon eğitimli simülasyon eğitimli sürücü kursu kurspanyada 250 tl

Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama bu gün başıma komedi olaylar geldi. B sınıfı ehliyetimi 2005 yılında almıştım. haziran yada temmuzda kursa gidip a2 ehliyet için başvurdum, sınava girdim aldım belkgelerim, kurstan verdikleri dosyaları fln. o zamanlar çok işim olduğu için ta bu zamana kadar sarkıtma durumunda kaldım. bu gün sabahtan emniyete gittim, cebimde ortalama 150tl para var. 96,35 TL a2 ehliyet harcı verdim, sıra numaramı aldım beklemeye başladım.. Belirli süre sonra sıram geldi gişedeki memura gittim dosyada 1 2 düzenleme yaptı ''parmak izini ver gel'' şeklinde bir cevapla karşılaştım. O da ne yeni çıkan birşey herhalde diye düşünürken kendimi parmak izi odasında buldum. Sıraya geçtim (allahtan fazla sıra yoktu, daha doğrusu vardıda çalışan sayısıda fazlaydı) sıra bana geldi geçtim memurun yanına yanlış olmasın ama 87.50 kuruş gibi bir para istedi. Parmak izi vermek için bu kadar paramı alıyorsunuz diyince adam bir anda bana azarı kaymaya başladı.. ''beyfendi biz burda işimizi yapıyorus, beyenmiyorsanız dilekçe verin kayıt tutturun ama sırayı meşgul etmeyin, ya parayı verin yada gidin'' tarzında bir uslubla karşılaşınca doğal olarak sinirlendim. Hayır vermek istesemde veremem cebimde o kadar para yok.. İnternette araştırdım biraz ama hiçbir yerde paramak izi parası gibi bir olay geçmiyor. Bilen birileri varsa beni aydınlatabilirmi?

Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama bu gün başıma komedi olaylar geldi. B sınıfı ehliyetimi 2005 yılında almıştım. haziran yada temmuzda kursa gidip a2 ehliyet için başvurdum, sınava girdim aldım belkgelerim, kurstan verdikleri dosyaları fln. o zamanlar çok işim olduğu için ta bu zamana kadar sarkıtma durumunda kaldım. bu gün sabahtan emniyete gittim, cebimde ortalama 150tl para var. 96,35 TL a2 ehliyet harcı verdim, sıra numaramı aldım beklemeye başladım.. Belirli süre sonra sıram geldi gişedeki memura gittim dosyada 1 2 düzenleme yaptı ''parmak izini ver gel'' şeklinde bir cevapla karşılaştım. O da ne yeni çıkan birşey herhalde diye düşünürken kendimi parmak izi odasında buldum. Sıraya geçtim (allahtan fazla sıra yoktu, daha doğrusu vardıda çalışan sayısıda fazlaydı) sıra bana geldi geçtim memurun yanına yanlış olmasın ama 87.50 kuruş gibi bir para istedi. Parmak izi vermek için bu kadar paramı alıyorsunuz diyince adam bir anda bana azarı kaymaya başladı.. ''beyfendi biz burda işimizi yapıyorus, beyenmiyorsanız dilekçe verin kayıt tutturun ama sırayı meşgul etmeyin, ya parayı verin yada gidin'' tarzında bir uslubla karşılaşınca doğal olarak sinirlendim. Hayır vermek istesemde veremem cebimde o kadar para yok.. İnternette araştırdım biraz ama hiçbir yerde paramak izi parası gibi bir olay geçmiyor. Bilen birileri varsa beni aydınlatabilirmi?

ben iki kere parmak izi verdirdim..ilki pasaport içindi..ikinci olarak ehliyet için istediler...dedim aldınız daha önce saklamıyo musunuz..yok dedi imha ediliyo..iyi al bidaha dedim..para falan da istemediler zaten...

Benim bildiğim kadarıyla talep edilen 87,5 TL parmak izi parası değil kart parası, yani ehliyeti yeni alırken ya da yenilerken ödenen para, yılbaşından sonra gelen zamla bu kadar oldu, parmak izi alan yer talep edince bu işleme ücret ödemiş gibi bir yanılsama olmuş sizde anladığım kadarıyla, yoksa parmak izi almanın parası olmaması lazım, yinede bir ehliyet kursuna danışın siz!

Memurun öyle tepki vermesi beni şaşırttı açıkcası. kart bedel ücreti bildiğim kadarıyla 40-50 TL civarı birşey.90 küsüre ulaşmışsa vay halimize. a2 ehliyeti almak ortalama 450tl ye patlıyor artık. ben 2005 de b ehliyetini 450tl ye halletmiştim, emniyetteki işler harc kart bedeli fln dahil..

Evet biraz tuzlu açıkçası, bir de tam zamma denk gelmişsiniz bu dönem, ehliyet maliyetleri geçen seneye göre çok artmış, gerçi ne artmadıki değil mi :pr:

ben ehliyeti alalı 1 ay kadar oldu 70 lira kart ücreti verdim parmak izi ücreti yok..yıl başından sonra zam gelmiş sanırım kartlara.

---------- Post added at 00:17 ---------- Previous post was at 00:15 ----------

ayrıca 80 lira kart parası istiolar ama 80 liraya 80 tane kart basılır bea:queen:

arkadaslar benmi kaziklandım yoksa yalovadami okadar pahali. ben daha yeni 400tl kursa verdim a2 icin toplamda 700-750 yi bulacakmış hatami ettm acaba o fiyata yazılarak :<

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar