Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama bu gün başıma komedi olaylar geldi. B sınıfı ehliyetimi 2005 yılında almıştım. haziran yada temmuzda kursa gidip a2 ehliyet için başvurdum, sınava girdim aldım belkgelerim, kurstan verdikleri dosyaları fln. o zamanlar çok işim olduğu için ta bu zamana kadar sarkıtma durumunda kaldım. bu gün sabahtan emniyete gittim, cebimde ortalama 150tl para var. 96,35 TL a2 ehliyet harcı verdim, sıra numaramı aldım beklemeye başladım.. Belirli süre sonra sıram geldi gişedeki memura gittim dosyada 1 2 düzenleme yaptı ''parmak izini ver gel'' şeklinde bir cevapla karşılaştım. O da ne yeni çıkan birşey herhalde diye düşünürken kendimi parmak izi odasında buldum. Sıraya geçtim (allahtan fazla sıra yoktu, daha doğrusu vardıda çalışan sayısıda fazlaydı) sıra bana geldi geçtim memurun yanına yanlış olmasın ama 87.50 kuruş gibi bir para istedi. Parmak izi vermek için bu kadar paramı alıyorsunuz diyince adam bir anda bana azarı kaymaya başladı.. ''beyfendi biz burda işimizi yapıyorus, beyenmiyorsanız dilekçe verin kayıt tutturun ama sırayı meşgul etmeyin, ya parayı verin yada gidin'' tarzında bir uslubla karşılaşınca doğal olarak sinirlendim. Hayır vermek istesemde veremem cebimde o kadar para yok.. İnternette araştırdım biraz ama hiçbir yerde paramak izi parası gibi bir olay geçmiyor. Bilen birileri varsa beni aydınlatabilirmi?