B-A-N-U ve E-M-R-E NİŞAN TÖRENİ HAKKINDA. .

Onu bunu bilmem de ben şey dicem, nerde toplanacağız nasıl gideceğiz diyenler oluyor,
bir yerde toplanıp hep beraberde gelebilirsiniz.
Bu organize olma işini bir büyüğün ayarlaması lazım yani... :bounce: :bounce: :cherry:

gürkan halleder merak etme :wiinkk:

sen listeyi iyice kontrol et de sonra bnei niye yazmadın diyen olmasın :p

Onu bunu bilmem de ben şey dicem, nerde toplanacağız nasıl gideceğiz diyenler oluyor,
Bu organize olma işini bir büyüğün ayarlaması lazım yani... :bounce: :bounce: :cherry:

banucuk tek düşüncem sanada daga evvel söylediğim gibi iş meselem toplanma işini bişekilde ayarlarız sen öyle şeyleri düşünme su yolunu bulur :rendeer:

Çiko halleder.:cat: Bence kabataşta buluşalım konvoy şeklinde nişanın yapılacağı yere gideriz...:cat:

yarın akşam niye toplanıyorruz sanıyorsun şeker kız:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:57 PM ----------

Çiko halleder.:cat: Bence kabataşta buluşalım konvoy şeklinde nişanın yapılacağı yere gideriz...:cat:

takım elbise giymek şart kardeşim :bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
böyle etkinlikleride bekleriz bu MT sitesinde

kovsaydın şelepsizi.....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:01 PM ----------

bırak alınmamayı kapıda itina ile dövülecek...

Valla o zaman çekerim takım elbiseyi en kralından giderim kabataşa ordan kornaya bas basa gelirim nişan yapılan yere.:cat:

Sen yaz bakalım aklında ama listede olmayan bekarları parantez içinde yaz ben senin söylediğini söylemem... :queen: :queen: :queen:

banucuk tek düşüncem sanada daga evvel söylediğim gibi iş meselem toplanma işini bişekilde ayarlarız sen öyle şeyleri düşünme su yolunu bulur :rendeer:

:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Konvoy yapacaksanız o zaman yeni bir liste yapalım, ben bir gün yada 2 gün önceden kesin gelecek birine,
tülleri vereceğim kurdele ile bağlanmış motorlara bağlamanız için...
Ama bunu için kaç motor olacağını bilmem lazım... :silent: :silent: :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar