Sen ayakkabı listesinin en başına yazılmayı düşünüyorsun herhalde.. :bounce: :queen:
Ömür boyu mutluluk, huzur ve ölümsüz, katlana katlana artacak sevgi diliyorum size...
Mutluluklar...:rendeer:
Allah birlikte hayırlı mutlu bir ömür nasip etsin.
Allah ikinizide mesut etsin.
Artık sistem size şöyle bir mesaj atsa yeridir.
Administrator:
Emre ile Banu kullanıcıları muratlarına ermiş olabilir. Banu ve Emre, aynı yuvayı paylaşıyor:, bir yastıkta kocamaları bekleniyor!
Hayırlı olsun.
aLLah bir yastıkta koçatsn..:rendeer:
Banu ve Emreciğim sizlere bir ömür boyu mutluluklar dilerim.:rendeer:
daha önce çok yazdılarda birşey olmadı uç kısımdan adım çabuk siliniyor sanırım :mrgreen:
adam olmaz benden haylaz çocuk olarak kalıcam ben hep :cherry:
Banu ve Emreciğim sizlere bir ömür boyu mutluluklar dilerim.:rendeer:
Yok İlkaycım benimki denenmiş kanıtlanmış ama sen yazsanda birşey olmaz diyorsan rahat ol yazayım ben ondan sonra görüşelim :cherry: :queen:
iş güç hepsi kenara o gun ALLAH nasıp ederse beraberız emre kardeşim :rendeer:
Haydi bakalım görelim o zaman :queen:
ilk ben gideceksem paralı birine gideyim bare ahahah
Ömür boyu mutluluklarUmarım o mutlu gününüzde bende size eşlik edebilirim; görüşmek üzere :rendeer:
aman aman kimlerin nikahı varmış. allah mesut bahtiyar etsin. :rendeer::rendeer:
banu nikah günü plan yaptık emreyi kaçıracağız. fidyeyyi hazırla:cherry::cherry::cherry:
Hep birlikte göreceğiz :queen: :cherry: :bounce: :rendeer:
OKUYUNCA ÇOK MUTLU OLDUM... SİZİN MUTLULUĞUNUZ BİZİMDE MUTLULUĞUMUZDUR...
ALLAH MESUT BAHTİYAR EYLESİN,ÇOCUK HABERİNİZİDE TEZ VAKİTTE ALIRIZ İNŞALLAH:bounce:
KONVOY OLAYINA GELİNCE... BENCE TRAFİKTEN İZİN ALALIM,YOLLAR KAPANABİLİR :queen::queen:
Çok çok teşekkür ederiz Ayberk, ama çocuğa daha çok var mesela bir on yıl kadar :queen: :queen: :rendeer: