B-A-N-U ve E-M-R-E ' nin Nikahı

Super Moderator
Ömür boyu mutluluk, huzur ve ölümsüz, katlana katlana artacak sevgi diliyorum size...

Mutluluklar...:rendeer:

Allah ikinizide mesut etsin.

Artık sistem size şöyle bir mesaj atsa yeridir.

Administrator:
Emre ile Banu kullanıcıları muratlarına ermiş olabilir. Banu ve Emre, aynı yuvayı paylaşıyor:, bir yastıkta kocamaları bekleniyor!

Ömür boyu mutluluk, huzur ve ölümsüz, katlana katlana artacak sevgi diliyorum size...

Mutluluklar...:rendeer:

Teşekkür Ederiz.. :rendeer:

Allah birlikte hayırlı mutlu bir ömür nasip etsin.

Allah ikinizide mesut etsin.

Artık sistem size şöyle bir mesaj atsa yeridir.

Administrator:
Emre ile Banu kullanıcıları muratlarına ermiş olabilir. Banu ve Emre, aynı yuvayı paylaşıyor:, bir yastıkta kocamaları bekleniyor!

Teşekkürler :rendeer:
:mrgreen: :cherry: :cherry:

aLLah bir yastıkta koçatsn..:rendeer:

Sağolun arkadaşlar :rendeer:

Banu ve Emreciğim sizlere bir ömür boyu mutluluklar dilerim.:rendeer:

Çok teşekkür ederiz Korkut Abi, lastikleri hazırla :bounce: :cherry:

daha önce çok yazdılarda birşey olmadı uç kısımdan adım çabuk siliniyor sanırım :mrgreen:
adam olmaz benden haylaz çocuk olarak kalıcam ben hep :cherry:

Yok İlkaycım benimki denenmiş kanıtlanmış ama sen yazsanda birşey olmaz diyorsan rahat ol yazayım ben ondan sonra görüşelim :cherry: :queen:

Ömür boyu mutluluklar :) Umarım o mutlu gününüzde bende size eşlik edebilirim; görüşmek üzere :rendeer:

aman aman kimlerin nikahı varmış. allah mesut bahtiyar etsin. :rendeer::rendeer:
banu nikah günü plan yaptık emreyi kaçıracağız. fidyeyyi hazırla:cherry::cherry::cherry:

Haydi bakalım görelim o zaman :queen:
ilk ben gideceksem paralı birine gideyim bare ahahah

Hep birlikte göreceğiz :queen: :cherry: :bounce: :rendeer:

Ömür boyu mutluluklar :) Umarım o mutlu gününüzde bende size eşlik edebilirim; görüşmek üzere :rendeer:

Teşekkür Ederiz kardeşim :rendeer:

aman aman kimlerin nikahı varmış. allah mesut bahtiyar etsin. :rendeer::rendeer:
banu nikah günü plan yaptık emreyi kaçıracağız. fidyeyyi hazırla:cherry::cherry::cherry:

Her işiniz ters arkadaş, benim bildiğim gelin kaçırılıp damattan fidye istenir.. :queen: :queen: :queen:

OKUYUNCA ÇOK MUTLU OLDUM... SİZİN MUTLULUĞUNUZ BİZİMDE MUTLULUĞUMUZDUR...
ALLAH MESUT BAHTİYAR EYLESİN,ÇOCUK HABERİNİZİDE TEZ VAKİTTE ALIRIZ İNŞALLAH:bounce:

KONVOY OLAYINA GELİNCE... BENCE TRAFİKTEN İZİN ALALIM,YOLLAR KAPANABİLİR :queen::queen:

OKUYUNCA ÇOK MUTLU OLDUM... SİZİN MUTLULUĞUNUZ BİZİMDE MUTLULUĞUMUZDUR...
ALLAH MESUT BAHTİYAR EYLESİN,ÇOCUK HABERİNİZİDE TEZ VAKİTTE ALIRIZ İNŞALLAH:bounce:

KONVOY OLAYINA GELİNCE... BENCE TRAFİKTEN İZİN ALALIM,YOLLAR KAPANABİLİR :queen::queen:

Çok çok teşekkür ederiz Ayberk, ama çocuğa daha çok var mesela bir on yıl kadar :queen: :queen: :rendeer:

hadin bakalım hayırlısıyla uzun ve mutlu ve de bizle beraber yaşlanmanız dileğiyle...

bu arada kına da döktürecez...hayırlısıyla hade yandan yandan....oooooooo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar