Azraille Dalga Geçmek buna denir !

1 dk baktım,sonrasına gerek duymadım. Trafiğe açık yollarda yapılmamalı... Hadi kendini düşünmüyorsun,çevreni düşün be adam :jocolor: Videodaki elemana sözüm ' Rus Ruleti ' yaparak dalga geçsen Azraille ? Hem çevrene daha az zarar verirsin.

daha kötülerinide görmüştüm ama hiç hoş değil sonu belli

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence dalga geçen AZRAİL
binici değil.

Azrail ile dalga geçmek denince aklıma hep bu reklam gelir.

[YT]M2GZl40lI_g[/YT]

yorum yapsam forumdan uzaklaştırılırım. gitsin ıssız bir yerde intihar etsin, böylece kimseye zarar vermeden yolun sonunu görür. sorumsuz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
AZRAİL AS DALGA GEÇMEKMİ !!TÖVBE

Çok gereksiz hareketler,ne oldu yani neyi ispatladın madalya mı taktılar,Azrail bunu muattap alıpta yanına bile gitmez zaten.Ha çok iyi kullanıyor o ayrı mesele.

Böyle şeyleri yapanlarıda ,hele ki matah birşeymiş gibi paylaşanları pek anlamak mümkün değil diyeyim kibarca...

Daha patlamamışmı bu ya :mrgreen: geçen senede izlemiştim hala aynı gidiyo kopuk uçurtma :queen:

neyin kafasını yaşıyorsa, alkol değil bu bence,başka birşey cesaretlendiriyor bu arkadaşı... Kendine vereceği zararı geçtim çoluk çocuğu telef etmesinde yolda...

HUN

o trafikte o makinayla dolaşmak zaten ahmaklık. arabaların arasından geçerkende hızlı çekim yapmış eşşek sıpası

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar