azrail bu sefer teğet geçti

insanın kaza yapası geliyor yahu(kimselere göstermesin rabbim). ne biçim anlatış bu :cherry:

edit:geçmiş olsun demeyi unutmuşum bak :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:mrgreen: geçmiş olsun :rendeer:

Gecmis olsun... Kötü birseyden sonra halen gülebilmek harika degilmi?
Yukarida arkadaslardan biri sende dikkat ediceksin falan demisti.. Cok hakli..
Herzaman seni görmediklerini hesaba katicaksin.. Herzaman..
Ben bundan 3 hafta önce falan bir motorsikletyi görmedim.. Birsey olmadi ama görmedim.. :salut:
Ve ben cok dikkat ederim bunuda acikliyayim..

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kaza sonrası bütün cadde motorcu dolmuştu sizler varken ne ölümden korkarım nede motorsikletimden vazgeçerim bu ilk kazam değildi son olmayacağınıda biliyorum olacak olur dikkati elden bırakmamakta yarar var diğer aracın fotoları arkadaşta var kaput titanic gibi yarılmış umarım yakında paylaşırım

Öncelikle geçmiş olsun Allah korusun ve bu son kazan olsun inş. Ayrıca başına gelen böyle sıkıntılı bi durumda bile okurken bizleri koparıosun ya tebrikler her kötü durumdan gülünecek güldürecek bi taraf buluosun :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu nasıl kaza anlatıımı ulen :queen::queen: yarıldım vallaha...
bide kazanın oluşumunu anlatsan eminim daha güzel olurdu :D (şirketten girdiğim icin resimleri göremiyorumda)
gecmiş olsun en kötü kazan böyle olsun inşallah:rendeer:

Son düzenleme:
Geçmiş olsun ;

Kazasız belasız atlaşmışsın, Allah Korumuş...

Azrail teğet geçmez gelirse Allah saklasın verilmiş sadakan varmış;

Tekrar geçmiş olsun , kazasız belasız sürüşler inşallah...

Birader konuyu böyle anlatma yahu, üzülmeye çalışıyoruz, satırları okudukça tebessümleniyoruz. Yinede çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun!

geçmiş olsun... kendi yolundan öte karşı yola, saga sola yukarı aşağı yer yere dikkat etmek lazım, herkes kurallara uysa problem değil ama türkiyede herkesin adına düşünmek dikkat etmek gerek. allah korumuş...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Geçmiş olsun.. kaza yapıp gülen tek ben değilim demek :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Geçmiş olsun.. kaza yapıp gülen tek ben değilim demek :)

kaza yapıp hayatta kalınca insan şöyle düşünüyor, benimde başıma geldiği için biliyorum :mrgreen::mrgreen:
kazayı yapıp ayağa kalkınca ilk akla gelenler
1- " vay anasını ne caktım bee"
2- " ula motor nerde? "
3- " kaç takla attım ? " etraftakilere sorulur
4- " komik yaaaaaa bi ışık gördüm, sakallı bi dede bana gel gel diordu" ve gülüşmeler başlar

Vay anasını satıyım demin ölüyordum herşey bitiyordu, demek bu kadar basitmiş... koy poposuna sadrazamım bakalım keyfimize hayy hayyy

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya arkadaş sen bu halde bile gülebiliosan vay haline:):):)

geçmiş olsun kardeşim şimdi sen bize ne yaptığının farkındamısın paso güldük eee gülme komşuna gelir başına demişler sen bunu duymamışmıydın :mrgreen:

arkadaşlar kaza raporunu karakoldan aldım.Kadın her ne kadar birden çıktı falan desede polis honda activanın 220 km/sa hızla gidemeyeceğini biliyormuş:queen: yani asli kusur onda. bu arada cuma gecesi eve geldim sabah kalktım o zamandan beri evrak kovalıyorum kasko-hastane-karakol-adli tıp-işyeri valla bu sistemin düzelmesi lazım

bu arada cengiz abi benim face de duvarıma yazmış -------geçmiş olsun cınıııııııım----------

artık bu hafta da ben biyere giriyimde şu acile bi daha gidelim diyor :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:21 PM ----------

kaza yapıp hayatta kalınca insan şöyle düşünüyor, benimde başıma geldiği için biliyorum :mrgreen::mrgreen:
kazayı yapıp ayağa kalkınca ilk akla gelenler
1- " vay anasını ne caktım bee"
2- " ula motor nerde? "
3- " kaç takla attım ? " etraftakilere sorulur
4- " komik yaaaaaa bi ışık gördüm, sakallı bi dede bana gel gel diordu" ve gülüşmeler başlar

Vay anasını satıyım demin ölüyordum herşey bitiyordu, demek bu kadar basitmiş... koy poposuna sadrazamım bakalım keyfimize hayy hayyy

şu 4. benimde başıma geldi gözümü açtım bi ışık var AHA dedim çekirge son sıçrayışını yaptı biraz kendime geldim 2 tane oldu ''OF BE'' dedim bana çarpan arabanın falrarıymış :queen:

Başına çok daha kötüsü gelebilirmiş...Böyle bir kazada dizin arabaya çarpsa aylarca yürüyemeyebilirdin. Çok şanslıymışsın. Geçmiş olsun, umarım bundan sonra kasktan başka en azından eldiven ve dizlik de takarsın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar