azönce kandillide bana sürten arkadaş??

arkadaşlar saat 22:00 sularında kız arkadaşımla aheste aheste yolda giderken bi anda (motoru tam goremedm ama cbr125r olabilir) yanımızdan bişey yaklaşık 90km hızla gecti ve montunun bana degdigini hissettim basta noluyo gbisinden bakındım bi sonra takip etmeye başladım ama kız arkadaşım oldugu için yanımda hızlı gidemedim fazla ve olece kayboldu ondan yaklaşık bi 15 dakka sonra baska bi arkadaş biz aynı hızda giderken (yaklasık 50-60) once arkama geldi onu farkettim ben saga kaydım kornaya basıp soldan gayet rahatca gitti smd 2 farklı insan 2 farklı tavır birisinin arkasından küfür ederken birisine hayırlı yolculuklar diliosun bence brz daha dikkat brbirimize karşı..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
arkadaşlar saat 22:00 sularında kız arkadaşımla aheste aheste yolda giderken bi anda (motoru tam goremedm ama cbr125r olabilir) yanımızdan bişey yaklaşık 90km hızla gecti ve montunun bana degdigini hissettim basta noluyo gbisinden bakındım bi sonra takip etmeye başladım ama kız arkadaşım oldugu için yanımda hızlı gidemedim fazla ve olece kayboldu ondan yaklaşık bi 15 dakka sonra baska bi arkadaş biz aynı hızda giderken (yaklasık 50-60) once arkama geldi onu farkettim ben saga kaydım kornaya basıp soldan gayet rahatca gitti smd 2 farklı insan 2 farklı tavır birisinin arkasından küfür ederken birisine hayırlı yolculuklar diliosun bence brz daha dikkat brbirimize karşı..

Geçmiş olsun..Aman dikkat.....Azıttılar......

Ama başlık çok anlamlı olmuş.....:queen::queen::queen::queen:

geçmiş olsun... malesef bazı motorcu denmiyecek şahıslarda var...

geçmiş olsun arkadaşım üyle insanların ne yazık ki ümürleri kısadır allah akıl fikir versin onlara vede sabır çok ünemli dir aman sabırlı olalım saygılar

gecmis olsun ewet bazilari kendilerine motorcui diyorlar belki o Motosikleti kulanan kisinin degildir :) dikkatli olmak lazim :$

4 tekerlek sürücülerine karşı ne düşünüyor-diyorsam aynen:pale:
Benimde bugün aynısı geçti başımdan:pale:
yakaladığımda; gidonu, gaz kolunu, fites manivelasını Ağzına sokasım geliyor bu hınzırların:)

Geçmiş olsun arkadaşım.Ne yazikki böle inekler var.Onları şööle boooll yeşillik çimene salıp otlatmak gerek.Boynuna bir çıngırak, tıngır mıngır takılsın.Ondan sonra sal bayıra gitsin,birazcık ehlileşir belki.

ganga olur böle vakalar ya...boşver...:p

ehliyetin nerde bakem...benim sertifika yarın hazırmış...almadan bi yere toslamayak...

oLur böYLe şeyLer kardeş :pr: Bi benzeri benm başıma geldi bugn ! 53 FL 199 PLakaLı Siyar renkLi 200E Model mercedes sıfırdan solladı beni.. Belki de fark edip sağa kırmasaydım şimdi buralarda yoktum :pr:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Bir insan saygisiz ise, umursamaz ise hangi dil, hangi irk, hangi zumre, hangi meslekten oldugu ve ne tur arac kullandigi onem arzetmiyor.

Valla race ciler yapar bunu genelde.Çok yakın geçerler arkanızdan.Hatta bazen siz sürttüğünü bile anlamazsınız.Ya yok ne yapacaz bu race motor tarzı kullananları.:)

Geçmiş Olsun kardess bu Çakallar Motorları yuzunden bır cok kaza oluyor sen yıne de dıkkat et ....:cat:

Valla race ciler yapar bunu genelde.Çok yakın geçerler arkanızdan.Hatta bazen siz sürttüğünü bile anlamazsınız.Ya yok ne yapacaz bu race motor tarzı kullananları.:)

haydiiii....ben bugune kadar bırak yanından geçmeyı lambada bile fazla yaklasmam...heycanlanır felan dıye.zaten oylede oluyo o heyecanla tam gaz kalkıyo....serserinin birisi arkadası sılme geçmiş ...race cilerin günahı ne şimdiii..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar