Az konu, Çok Mesaj

Sitede açılan konu sayısı azaldı mı son dönemde, yoksa işi gücü bırakıp foruma mı yazıyor herkes? Hemen her konu birkaç saat içinde 2-3 sayfaya ulaşmaya başladı :)

kadir abi sen beni mi takıp ediosun ya nereye yorum yapsam tak dibimde sen :queen:

Sitede açılan konu sayısı azaldı mı son dönemde, yoksa işi gücü bırakıp foruma mı yazıyor herkes? Hemen her konu birkaç saat içinde 2-3 sayfaya ulaşmaya başladı :)

Kütük sorun üyelerin tembellige alışmasından ileri geliyor. Üyelerimiz araştırma olayını bıraktı artık. Olanlarla yetiniyor.:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kütük sorun üyelerin tembellige alışmasından ileri geliyor. Üyelerimiz araştırma olayını bıraktı artık. Olanlarla yetiniyor.:)

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

Evet bunun bende farkındayım kac aydır gırıyorum dogru durusut yenı topıcler yok konu dısılar harıc tabı oranın masallahı var :)

Artık araştıra araştıra araştırılacak konu kalmadı belki de :p

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
topik konusu olabilecek tüm olguları tükettik. 80 neslinin bitmesi gibi bişey bu :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
topik konusu olabilecek tüm olguları tükettik. 80 neslinin bitmesi gibi bişey bu :p

nasıl seksen neslinin bitmesi gibi bişi yahu.. ben 78 liyim. gayetten te ayaktayım.. neslimin tükenmesi gibi bişi söz konusu değil.. senin için geçmiş :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar