az kalsın gidiyordu f650 gs dakar

Az önce güvenlik kapıyı çaldı motorun başında 2 kişi motoru kurcalarlarken bağırınca plakasız motora 2 kişi atlayıp hemen olay yerinden kaçmışlar. Aşağıya indim plakayı zorlamışlar kopartıp kaçaçaklarmış en kötüsü ise kontak anahtarına tornavida sokmuş ş.fszler anahtar yerine girmiyor ve motor çalışmıyor. Güvenlikle beraber motoru direğe çekip sıkıca disk kilidi ve halatıyla bağladık polise haber verdik. Polis geldi tutanak tuttu. Tabi bişey cıkarmı bilmiyorum. Neyseki motoru kurtardık. Çekici cağırıcam nasıl götürecekler hiçbir fikrim yok. Buda bana ders oldu adamlar artık güvenliğin önünden bile çalmaya çüret ediyolar. Noramalde bağlamıyordum artık 2 disk kilidi ve alarmda taktırıcam. Siz siz olun mutlaka kilit takın benim gibi topcasede tutmayın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun

Büyük geçmiş olsun.Artık öyle bir seviyeye geldiki kapalı garaj dışında hiçbiryer tam anlamıyla güvenli degil.Hatta garajın saglam bir kilidi yoksa orası bile güvenli sayılmaz :)

geçmiş olsun..adamın altından bile almaya kalkarlar motoru.. iyiki bağırınca kaçmışlar..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Büyük geçmiş olsun. İyi kurtarmışsınız. Hangi semtte oldu bu olay ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
gecmiş olsun

elalarını elalarını allah versin belalarını diyerekten günün anlam ve önemini belirten yazımı sonlandırıyorum:mrgreen:

büyük geçmiş olsun kardeşim..en korktuğum motorumu kurcalarlarken benim denk gelmemdir..insanın gözü fena kararır..Allah korusun..

Çok sağolun arkadaşlar, halkalıda oldu olay güvenlik klubesinin 3 m yanında güvenlik etrafı dolaşırken bekleyip olaya el atmışlar bugün motoru çektirdim bir sürüde masraf çıkarttı ş.rzlr allaha havale ediyorum o kadar, çalış didin gelsinler almaya kalkışsınlar ne kadar kötüye gidiyor herşey motoru satmayı bile düşünmeye başladım hiç bir yer güvenli değil. Zaten araba kullanıcıları stres yaratıyo üsütne birde hırsızlar binmemeiz için ellerinden geleni yapıyolar. neyse yine ucuz atlattım verilmiş sadakam varmış diyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar