az kaldı ölüyorduk

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hasta olan ve kaza yapmış herkeze acil şifalar diliyorum geçmiş olsun...

gecmiş olsun ama hemen pes etmemek lazım biraz daha dikkatlı ol yeter.asfalta yapışmadan motorcu olunmaz:) motorculuk bu bi üstündesın bi yerde.

geçmiş olsun birader

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçmiş olsun. Ben de seninle aynı gün kaza yaptım. bence vakit kaybetmeden durumu ailene esprili bir şekilde anlat. o zaman moralin acayip düzelir:mrgreen:

geçmişolsun kardeşim dikkatet motordan düşünce motor bırakılırmı işte bütün olay orda başlar düşersinde yatarsında bu işin cilveside budur yaptıgın hata dan ders almalısın.

Hafif geçirilen kaza çok güzel bir tecrübedir arkadaşım, sen bu tecrübeyle artık daha iyi bir motosiklet kullanıcısı olacaksın, hiç korkma:cat:

tahmınımce gecen gun banada pşacaktı donememe durumu ama vıraj bıttı sonunda kurtuldum..cok gecmıs olsun..

çok geçmiş olsun. allah bi daha göstermesin.
bende 2002 de arkadaşımın kullandığı motorun arkasından uçup asfalta kafamı çarpıp, 4 gün hastanede kafatasında çatlama tehşisi ile yatmıştım. çok iyi bilenlerdenim bu piskolojiyi. olaydan sonra eşimin bile arkasına binemez olmuştum 3 ay kadar. arabada bile herkeze müdehale eder olmuştum.zamanla geçiyor bu korku ama dikkat şart şakası yok .
bence özellikle viraj ve ülkemizdeki köstebek yollarda hız sakıncalı. minimum süratle ,seyrede seyrede keyıfli gezmek en matıklısı bana göre .
bence zamana bırakmalısın. elbet bir gün motor tutkun geri gelecektir ...

çok geçmiş olsun ikinize de.Allah daha büyük kazalar vermesin.
valla ben kaç defa kaza yaptığımı hatırlamıyorum bile. kaza yapmadan da motorcu olunmuyo derler.bi de her kazadan sonra bişeyler çıkartmak lazım tecrübedir bunlar. bence hevesin kırılmasın daha fazla dikkat ve tam koruma lazım. Aileni de bi akşam yemeğe çıkartıp biraz yalakalık yaparak söyleyebilirsin :)
tekrar geçmiş olsun:rendeer:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Geçmiş olsun dostum, Allah beterinden saklasın. Keşke her kazamızın bu kadar basit olacağı garantisi olsa, ben her hafta düşmeye razıyım :)
Bu sana iyi bir tecrübe olur, ve motordan asla soğutmaz seni. İlk heyecan ve korku ile belki motordan soğuyabilirsin ama 1-2 gün içinde tekrar kendine gelirsin. Daha dikkatli ve temkinli binmen dileğiyle :rendeer:

dostum geçmiş olsun ama binmicem falanda deme
bana kalırsa hemen binmeye devam et arayı uzatırsan daha çok korkun artar.bence sen daha çok pratik yap ve artçını çok ii seç çok önemli artçının rolü belkide dengeni o bozmuştur :)

geçmiş olsun.
başımdan geçen ilk kaza daha motor nedir bilmezken tdr250 üzerinde abimin artçısı konumunda iken geçirdiğim kazaydı. walla o gün bugündür motor sevdası var bende :)
neyse, dikkatli ve sakin olmak gerekiyor.
tekrar geçmiş olsun.

geçmiş olsun arkadaş.... düşmeyen motorcu yoktur...bundan ders alıp daha temkinlisürersin umarım.. sende biliyorsunki zehir damarlarına girdi bir kere çıkmaz artık :)

ben şuana kadar 1 kere düştüm , oda virajda çok yattım ve virajdaki oyuğa girdi tekerlek direkt kamyonun altına girdim ama bişeyim yoktu bi tek o kaza bana ders oldu 1 kere düştüm dahası yok keşke o düşme olmasaydı hala bakire olsaydım :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar