az kaldı ölüyorduk

arkadaşlar bu gün bi kaza yaptım motora 2 kişi binmiştik 125mt viraja gelince dönemdim ve motor bi tarafa biz bi tarafa gittik ama allahtan 2 mizde de bişi yoktu ben bu kazadan çok etkilendim birdaha motor sürmek istemiyorum bana moral verin arkadaşlar evdekilerede söylemedim sanki kendimi ölecek gibi hissetiyorum

geçmiş olsun. hiç motordan düşmedim diyen adam ya hiç motora binmemiştir, ya da yalan söylüyordur. kaza tabii ki kötü birşey ama olmuş bir kere. önemli olan bundan ders alıp aynı hataya bir daha düşmemek.

geçmiş olsun dostum sana dikkat et demiştim am dinlememişin :pr: neyse bu sana ders olsun bundan sonra dikkat et watercolors a katılıyorum motora binipte düşmedim diyen adam yalan söyler allah beterinden korusun...

valla yanlışlıkla oldu silemedim de modlar kusura bakmasın

Son düzenleme:
dostum geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış,scotterlerin dönüşü çok zordur normal motor gibi viraj alamazsın,o yüzden olabildiğince yavaş gireceksin ve dönerken ön firene asla basmayacaksın yoksa kaldırır yere vurur.

Geçmiş olsun.......!:pale: Allah beterinden korusun...:rendeer:

Çok geçmiş olsun. Düşmeden motorcu olunmaz yada düşmeyen motorcu yoktur tezine karşı sanırım bilerek düşüp sıramı savıcam...
Allah beterinden saklasın...

Geçmiş olsun.

Yürümeyi öğrenirken dedüşmüşsündür, ama yürümekten vazgeçmedin sanırım :wiinkk:

geçmiş olsun dostum ben 2 yıl önce kaza yaptım 3ay önce yürümeye basladım birbuçuk yıl yatakta geçti ama şimdi temkinli bi şekilde biniyorum

Sende bir şey yoksa eğer, bu kazaya sevinmelisin bile. Çünkü temkinli olmanı sağlar. Moral bozukluğu cidden problem, bende de oluyor.
Anladığım kadarıyla kazanın sebebi bir cümleyi unutmandan kaynaklanıyor: Motosiklet baktığın yöne gider :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar