Ayrıldık

Dostlarım,kardeşlerim 30 yıllık dostluğumuz artık sona erdi,iyi günde en çokda kötü günde beraberdik,içkinin kadim dostuydu onsuz olmazdı,yemekten sonra alınacak en büyük keyif,çay ile birllikte içilen haz duyulan en güzel şeydi o benim için, ama şimdi ayrıldık meğer beni sevmiyormuş benim onu sevdiğim kadar.Mutluyum,hiç aklıma bile gelmezdi bu kadar çabuk bıkacağım çabuk dediğim tam 30 yıl darısı da sizlere pardon ya adını söylemedim,dostumun illet olasıca SİGARA artık kullanmıyorum 3 ncü haftayı kutluyorum onsuz:cat:

Super Moderator
Avatarın da değişme zamanı gelmiş o zaman:queen:
Sağlıklı yaşama hoşgeldin...

çok güzel bir haber. darısı diğer dumanlatıcıların başına. avatarından sigarayı çıkartıp saman sapı ekle (musti o kısmı halleder), red kit gibi olur böylece.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin aramıza :rendeer:

oda arkaşımda bıraktı içerken yakaladığımızda dövmemizi söyledi dün akşam baya bi dayak yedi ondan sonra daha içerken görmedim :queen: :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
tebriklerrrr, darısı olcan138 in başına hehe.

eywallah dostlar herkese kısmet olur inşallah.Birde küçük bir hesap ettim 30 yılda ne kadar para vermişim diye günde 2.5 paket murattı içiyorum bugünkü değerlerden girdim 62 milyar para vermişim kendimi zehirlemek için,ohaa dedim kendi kendime, tetikçi tutsaydım kendimi öldürtmek için 1 milyar verseydim 61 milyar karım olurdu:queen:

Moderatör (forrap)
Abi çok sevindim,hayırlısı olsun...Kimse yanlış anlamasın ama şimdiye kadar hiç mi hiç merak etmedim ve bana daima saçma geldi.Bi dumanı içine çekiyorsun ve mutlu oluyosun veya dertlerini paylaşıyosun sanki can sıkıntısını geçiriyo gibi...Benim bütün arkadaşlarım kullanıyor bir tek ben kullanmıyorum ve kendimi hiç eksik hissetmiyorum bunun içinde.Hatta kendimi daha üstün hissediyorum ne yalan diyim, yırtık ayakkabıyla dolaşıp günde sigaraya 3 ytl veren o kadar çok arkadaşım var ki,tabi tek zararı maddi değil bu da her otobüse veya her hangi bi yere yetişmek istediğimizde koşmak zorunda kaldığımızda belli oluyor...Anlamak zor,sanırım anlamak için kullanmak gerekiyo bu yüzden ben hiç anlamak istemiyorum...:)Tekrar tekrar tebrikler abi umarım bir daha asla muhattap olmazsın onunla :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
böyle ayrılığa sevinilir be abi,,,

bende nasıl bi ayrılık bu diyordum... :mrgreen:

Tebrikler abicim, bu arada askere gitmeden Adana'ya geleyim diyorum motorla ne dersin? :)

Motosikleti
Su Motoru
Helal olsun inşallah bende bırakacağım :) ...

çok üzüldüm dostum...oysa ne güzel anılarınız vardı dimi...merak etme yakında kavuşursun sevdalına...biz insanoğlu kendimize zarar vermeye bayılırız...

valla çok rahatım,en çok korktuğum alkolle çok ararım dedim ama tam tersi oldu alkolun yani biranın tadı daha güzelmiş meğer.Çay içerkende aramıyorum yemekten sonrada aramıyorum ee dedim niye içeyim ozaman dedim.

Onurcum askere gitmeden önce gelde, motorla gelme,motor burda çok benim misafirim olursun hemde ekiplen beraber gezi yaparız walla süper olur

Nice ayrılıklar yasadık hayatta, nice gidisler yada terkedişler...

Hiçbiri bu kadar sevilmemişti, hiç birinin arkasından ohh denmedi...

Ohh be arkadaşım, tebrikler...:rendeer:

Ankara tayfasını toplayıp geleyim diyorum bir hafta sonu. Size de uyarsa toplantıda görüşlere sunayım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar