Ayiptir!ayip!

kardeşim ben sana açıklayıcı bilgi verdiğimi hatırlıyorum diğer başlıkta ama yetmediyse özel mesajla msn ini ver daha çok bilgi vereyim yada benim jawa ile uygulamalı olarak göstereyim iyi motor nasıl olur sitedeki ikinci el ilanlarına baktın mı mesela bende satıyorum mesela pek te fazla araştırma yapmamışsın gibi görünüyo yardıma ihtiyacın olursa ulaşabilirsin

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Pekala..
Emin olmadığım halde senin yerinde olsaydım ne yapardım onu yazayım.

Eğer maddi durumum elvermiyorsa daha iyisini alamıyorsam,250 ytl masrafı gözden çıkarabiliyorsam, motoru sağlamsa. hiç düşünmeden alırdım. o motor dağılmış haliyle bile iki katı fiyata alabileceğin çin malı motorları cebinden çıkarır.

Varsın göstergeleri hiç olmasın. ne farkeder. benim motorda var mı ? yok sadece bir hız göstergesi onunda doğruluğu şüpheli...

arkadaşım madem bu siteden memnun değilsin, hem de bu derecede niye hala cevap yazılmasını umursadığını anlayabilmiş değilim. ben motorumu almadan önce bir arkadaşıma gösterdim, bak bunu alıyorum nasıl diye. ama ondan önce üyelik tarihimden motoru aldığım tarihe kadar benim almayı istediğim motor hakkında açılan tüm başlıkları okudum, hatmettim. hatta aynı markanın farklı motorları ile ilgili olan başlıkları da...
sorduğun soru o kadar muallak ki, bilen bir insanın bile cevap yazması güçleşiyor. hadi diyelim biri buradan o motoru al dedi ve sen de gittin bu söze dayanarak aldın. yarın öbürgün "siz al dediniz, aldım. bak görüyor musunuz bu MT hiç birşey bilmiyor" da diyebilirsin.bu sitede mz kullanan da var, hiç kullanmamış da. konu hakkında ansiklopedik bilgi kaynağı durumunda olan da var.ama herkes forumun başını bekleyemez ki, hadi biri soru yazsın da cevaplayalım diye...
ayrıca, hem ne bekliyorsunuz anlamıyorum? açtğım konu popüler olsun, herkes gelip konu hakkında atıp tutsun mu? çok mu faydalı olacağına inanıyorsun? bence hiç faydalı olmayacaktır bu. burası popülarite artınca piayasa yapabilabilecek bir mekan da değil üstelik!..
benim konu hakkındaki fikrim eğer bir 600 ytl daha masraf için ayıramıyorsan almaman yönünde, çünkü ucuzluğu yönünde çıkaracağı problemleri de göz önüne alman gerekiyor. honda da mükemmel motorlar üretir ama kimse 6 yaşındaki bi cbr600 için gözün kapalı al demez. çünkü, motoru satan ilk sahibi değilse sorun çıkarma ihtimali çok yüksektir. mz iki zamanlı seri bir motordur, abim kuryelik yaparken kullanmıştı 8 ay kadar ama sorundan başını kaldıramamıştı. ama kimilerine bakarsan da üzerine kurye motoru yoktur der.
sonuç olarak ben, o motoru alma, eğer yapabiliyorsan git yerine 600 ytl peşinat olarak ver, başka bir motor al derim. ybr 125 bile alabilirsin.
kolay gelsin.

Bakalım site kurallarında ne diyor;

56. Forumlara yolladiginiz her soru yanitlanmak zorunda degildir. Diger kullanicilar sorunuzun yanitini bilemiyor olabilirler. Sorunuzun cevaplanmamasi durumunda ayni soruyu tekrar tekrar yollamayiniz, ya da kisilere sorunuza yanit vermedikleri için sitem etmeyiniz.

Arkadaşlarım hemen kızmayın hayatı boyunca motor alamamış.hevesi kursağında biri yazıyor bunu ben eminim ki burada bu mz leri dağıtıp sıfırdan toplayabilecek ne tecrübeli arkadaşlar var.Etrafımda motordan anlayan olsa tutup kolundan götüreceğim zaten.Tek umudum ve yol göstericim burada yazan arkadaşlar.yalnız son derece anlayışlı ve bilgi paylaşımına açık arkadaşlar olduğu gibi, la fontain arkadaşlarda gördüm.Bu arkadaşlarıda trafikte motorculuğu ülkemize yanlış tanıtanlar klasmanına koyuyorum zaten.Hürmetler saygılar!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kimse sana cevap yazmadı diye forum da kendince kızmaya bağırmaya hakkın yok. 600 ytl ye alacağın motordan da hayır bekleme...

ortam germeyede gerek yok arkadaşlar sıradışıbiri kardeşim ilk yazdığın mesaja bi tebessüm koysaydın olup biterdi cümleten bu tepkiselliğe bi son vermeye davet ediyorum herkesi ben sana yardımcı olucam sıradışıbiri msn'im [email protected]

motor tamircisine sorsana en saglam bilgiyi ve fikri alırsın,yada ije al

harfendaz' Alıntı:
Hiç kaçırma arkadaşım hemen al.Akü çatlak,lastik patlak,motor tepetaklak da olsa al.Bizi de kendinden kurtar.Sevgilerimle...

+0,5 sonunda sevgilerimle yazmasaydın +1 olcaktı :queen:

yılmaz yine yakaladın bi geyik hemen atla bakalım, dur bakalım senin sonun ne olacak, nereye kadar geyik...:queen:
ben bu konuda yorum yapmıştım tetrar yapmıyim:)

bence hemen al 600 de masraf et senelerce sorunsuz bin.....2006 çinlileri 10 kere cebinden çıkarır.....mz in gözünü seveyim...gariban motosikleti..

Akira' Alıntı:
Celallenme arkadaş bak benim burada 400 den fazla mesajım var. Rüzgar camı için ve düşen plakam için iki başlık açtım ikisinede kimse uğramadı. Bir bilen olsa yazardı elbet.

Ben bu başlığa daha önce girdim ama konu hakkında hiçbir bilgim olmadığı için birşey yazmadım. Yoksa işkembeden sallam daha mı iyiydi?
:cat: :cat:
bilmeyıp de kafanı karsıtırmaktansa yazmayız daha ıyı yaparız bence.

ije all,hem kim demis hantal diye kac kisi binmis.bide jawaya cok yakar demissin.jawa az yakar ve cok guclu ve saglamdır.mz cok yakar.ama daha seridir.600 e satıyosa sen onu bi bucuka tamamlarsın.

Süper Moderatör (BBRR)
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Keeway SL 150 forumunu okuyup motor alan bir şahsiyet motoru aldıktan sonra memnun kalmayarak SL kullanıcılarına küfür ve hakaret içeren laflar sarf etmiştir. Ne demişler iyise allahtan kötüyse kuldan.
600 YTL'lik cep telefonu fiyatından az bir motor için bu kadar kasıyorsan maddi imkanın çok yok demektir. O zaman da bu kadar eski bir motoru alıp bir sürü masrafı kaldırıp kaldıramayacağını ve bu motorun son sahibi olup olmayacağını iyi hesapla ve al veya alma.
Ben olsam bedava verseler almam al sana bir görüş daha.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar