Denizli mt den selamlar arkadaşlar bir hafta sonu iki şehir bir araya gelip tanışsak mı
Merhabalar, Cumartesi hava müsait olursa kısa bir rota yapalım diyoruz. Perşembe veya cuma netleşir durum. Ona göre buradan yazışalım.Denizli mt den selamlar arkadaşlar bir hafta sonu iki şehir bir araya gelip tanışsak mı
Merhabalar, Cumartesi hava müsait olursa kısa bir rota yapalım diyoruz. Perşembe veya cuma netleşir durum. Ona göre buradan yazışalım.
Tamamdır Okay, Bende Cenk. Size ulaşırız bu numaradan.tamamdır cuma haberleşelim benim cep 05327640897 okay şen
Tamamdır Okay, Bende Cenk. Size ulaşırız bu numaradan.
ayarlayalım![]()
bari bi iftar organizasyonu mu yapsak kiortaklar da şiş kebap vardı ya da daha iyi bildiğiniz bir yer varsa orası da olur ?
kuşadasında bi organizasyon olabilir.![]()
olur hayır demembu aralar rahat kanım kaşınıyor zaten :mrgreen: Bildiğin güzel bir mekan varsa sana uyarız kuşadasını bilmiyorum zira. Hatta işletmeyle görüşüp biraz kalabalık gidebilirsek fiyat konusunda da bir güzellik yapacaktır diye tahmin ediyorum
Yahu bir de aydın mt diye whatsapp tan grup felan oluşturalım buradan sıkıntı oluyor