Ayder'e poşetle kaymaya gezimiz

Uzun bir süredir askerlik görevim sebebiyle gezilerden uzak kalmıştım. şimdi kaldığım yerden devam ediyorum.
bu gün Ali hocam ile Ayder'e poşetle kaymaya gittik. işte fotoğraflar

sonradan Gökhan geliyor. muhlama yiyoruz

Hafta sonu eğlenceli bir kayak partisi yapmışsınız. Neşeniz bol olsun. (merak ettim ilk resimde görülüyor sol ayağındaki dizliği niye ters taktın)

Rize'den ve Trabzon'dan bazı arakadaşları aradım. Kimisine ulaşamadım, kimiside soguk gerekçesiyle gelemeyince bende tek başıma Yusuf'lara katılmaya karar verdim. Bu arada şunu kabul etmek lazım. Soguk bu geziye katılmamak için haklı bri bahane. Zira eve geldigimde parmakların ucu iptaldi.:)

Motosikleti almak için garaja giderken...
IMG_0441.jpg

IMG_0443.jpg

IMG_0444.jpg

IMG_0447.jpg

IMG_0448.jpg

IMG_0449.jpg

IMG_0450.jpg

IMG_0451.jpg

IMG_0452.jpg

IMG_0454.jpg

IMG_0455.jpg

IMG_0457.jpg

Yavaş yavaş Ayder'e tırmanmaya başlıyorum...
IMG_0460.jpg

IMG_0461.jpg

IMG_0462.jpg

IMG_0463.jpg

IMG_0464.jpg

IMG_0465.jpg

IMG_0466.jpg

IMG_0467.jpg

IMG_0468.jpg

IMG_0469.jpg

IMG_0470.jpg

IMG_0471.jpg

IMG_0472.jpg

IMG_0473.jpg

IMG_0474.jpg

IMG_0475.jpg

IMG_0476.jpg

IMG_0477.jpg

IMG_0478.jpg

IMG_0479.jpg

IMG_0480.jpg

IMG_0481.jpg

IMG_0482.jpg

IMG_0483.jpg

IMG_0484.jpg

IMG_0486.jpg

IMG_0487.jpg

Havanın nekadar sıcak oldugunu anlatan güzel bir kare :)
IMG_0488.jpg

IMG_0489.jpg

IMG_0492.jpg

IMG_0493.jpg

IMG_0494.jpg

IMG_0495.jpg

IMG_0497.jpg

IMG_0498.jpg

IMG_0499.jpg

IMG_0500.jpg

IMG_0501.jpg

IMG_0504.jpg

Son düzenleme:
Çok güzel fotoğraflar elinize sağlık. Benim motor kış uykusunda olduğundan hasretle baktım bütün fotoğraflara.

Son düzenleme:
yusuuuuuuuuff....

döverim ülem seni.....:pl::bounce:

hem kar görüntülerine hasretiz burda...

hemde gıcığım var sana....:wiinkk:

askerde yanımızada gelmedin...dua et ben gelmeyeyim oraya.....:wiinkk::flower:

tezkeren hayırlı olsun..bundan sonraki asıl hayatta başarılar dilerim....

33mersin33, dizlik ters değil sanırım.belki pantolondan dolayı öyle gözüküyo olabilir. zaten onun belli bir taraf kavramı yok sanırım. ama arkadaş da ters takmış olabilir tabi.
sametagir abi sağolasın, teşekkür ettim.
Gökhan sen de güzel fotolar çekmişsin gelmeden.

tebrik etmek lazım. gerçekten zevkli ve soğuk bir gezi olmuş. gs1200s bende olsaydı kesinlikle o lastiklerle karlı yerlere gitme cesaretim olmazdı. birde Gökhan hocam sık sık durup resim çekmişsiniz ayrıca teşekkürler :)

Bu soğuk havada güzel bir gezi olmuş ellerinize ayalarınıza tekerlerinize sağlık.Teşekkür ederiz :))

Eveeeeet, güzel fotolar gelmeye başladı yine senden Yusuf :) Tekrar hoşgeldin diyelim :)

Gökhan aradı beni gel diye ama, ne yazık ki geçirmiş olduğum viral üst solunum yolları enfeksiyonu sebebiyle yataktan çıkamadım :sunny:

viral üst solunum yolları enfeksiyonu = genellikle soğuk ve kirli havadan, ve vitamin düşüklüğünden ortaya çıkan, üst solunum yollarının iltihaplanması olayı. boğazınızın hemen girişi yara gibi olur, acıdan duramadığınız zamanlar olur. size ağız tadıyla bir şey yedirmez içirmez. bu durumda motora da binemezsiniz, hele bir de hava güzel olurda arkadaşlarınız sizi geziye çağırırsa kahrolursunuz.
üniversite doktorlarının fiks olarak bir antibiyotik, bir antihistaminik bir de vitamin vermeleri, ve bünyemin antibiyotiklere tepki göstermemeye başlaması sonucu birkaç kış boyunca kurtulamadığım hastalık.

makinede :mrgreen:
O video makinadan çıkıp forumdaki yerini alsa diyorum :)
Eveeeeet, güzel fotolar gelmeye başladı yine senden Yusuf :) Tekrar hoşgeldin diyelim :)

Gökhan aradı beni gel diye ama, ne yazık ki geçirmiş olduğum viral üst solunum yolları enfeksiyonu sebebiyle yataktan çıkamadım :sunny:

viral üst solunum yolları enfeksiyonu = genellikle soğuk ve kirli havadan, ve vitamin düşüklüğünden ortaya çıkan, üst solunum yollarının iltihaplanması olayı. boğazınızın hemen girişi yara gibi olur, acıdan duramadığınız zamanlar olur. size ağız tadıyla bir şey yedirmez içirmez. bu durumda motora da binemezsiniz, hele bir de hava güzel olurda arkadaşlarınız sizi geziye çağırırsa kahrolursunuz.
üniversite doktorlarının fiks olarak bir antibiyotik, bir antihistaminik bir de vitamin vermeleri, ve bünyemin antibiyotiklere tepki göstermemeye başlaması sonucu birkaç kış boyunca kurtulamadığım hastalık.

Ahmet sagolasın beaa. Sabah sabah viral hastalıklar hakkındaki biliglendirmen çok faydalı oldu :p

Bu arada sana o antibiyotigi yazan doktor viral hastalıklarda normal bogaz enfeksiyonlarında kulanılan antibiyotiklerin etki etmeyecegini bilmiyor mu? :)

Kocaeli İl Temsilcisi
oyyoyy oyy böyle coğrafya tabiat, sizler süpersiniz :cherry:her zamanki gibi yine güzel olmuş orda olmak vardıya neysee :salut:

teşekkürler. hoşbuldum. beğenmenize sevindim. ahmet geçmiş olsun. bir sonraki gezide görüşmek üzere

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yusuf Bey, öncelikle hayırlı tezkereler dilerim..
Sen ve Gökhan arkadaşımız çok güzel kareler paylaşmışsınız. Hele o yuvarlanan kartopu fotoğrafı süper...
Güzel bir etkinlik gerçekleştirmişsiniz; neşeniz daim olsun... :thumleft:

Oğuz Bey teşekkür ederim. ilginize sağolun. beğenmenize sevindim

Gezi harika,
manzara harika,
Mıhlamayı göremedik.
Sizler harikasınız.,
Paylaşım için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar