Ayağım kırıldı

Dostum geçmiş olsun, çok sıkılırsan haber ver, seni evden alıp, evcilik oyunundan kurtarırız :) ... Ciddiyim...

Geçmiş olsun, bende merdiven inerken 2 yerden kırmış kendime toz konduramadığımdan:pale: cumadan pazartesiye evde oturmuş pazartesi yürüyerek doktora gidip haziranda dize kadar alçıyla dönüp kaşınmaya başlamıştım ,meğer alçı çorabı diye bir ürün 7-10 ytl arasıymış kaşıntıyı önlüyormuş umarım öyle bir çözümle tez zamanda iyileşme dileklerimle:rendeer:

çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşi r aramıza dönersin inşallah...

Arkadaşlar ince düşünceleriniz beni onurlandırdı,Yakın ilginize tek tek teşekkür ederim:salut: :salut: :salut:

Geçmiş olsun abi, sıkıcı günler başlıyor senin için haberin olsun 2 haftadır evdeyim 2 hafta daha var. :( Yürümekten çok motora binmeyi özlüyor insan...

Abi geçmiş olsun. Demekki bi tarafımızın kırılması için illada motora binmeye lüzum yok. Yoldada kırılabilir. sana acil şifalar diliyorum ALLAH beterinden saklasın. İşe bak yahu yatak ve motorcu ne kadar ters değilmi.

geçmiş olsun ihtiyar abim acil şifalar diliyorum yapabileceğimiz en ufak birşey bile varsa hiç teredüt etmeden yaz hepimiz seviyoruz seni

Geçmiş olsun İhtiyar kardeş....Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun:rendeer:

Selamlar,
Özer

çok geçmiş olsun öncelikle..
3 hafta sonra fizik tedavi için ben de yardımcı olurum elimden geldiğince..
(ist da olmadığınız için sadece teorik olarak ama:pale: )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar