Ayağım kırıldı

Yok yok motordan değil.Cumartesi günü dükkanın önüde(çocuklar bırakmış)taşa bastım.Elimde plastik sandalyeler vardı,arabaya koymak için dükkandan çıktım ve ön tekeri çukura girmiş skoterci gibi uctum.Yere düştüğümde(gençliğimdeki gibi)kalkamadım.Ev dükkanın karşısında,yattığım yerden hanıma telefon ettim,camdan bana bir bak diye.Hemen koştu beni yerden kaldırdı,geçer diye bu sabaha kadar bekledim.Hastahaneye gittik,muayene film derken kırık tescil oldu.Dize kadar alçıdayım ve en az 3 hafta evdeyim.İnşallah bu süre içinde hanımla papaz olmayızda evcilik oynarız:queen: :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aslında motor kazasında olmadığı için ilgilenmememiz gerek ama...:cherry:

Çok geçmiş olsun İHTİYAR, dikkat et de kendine yazı geçirmeden çabucak iyileş...

abi çok geçmiş olsun 3 haftayı evde geçireceksen yengenin gazası mübarek ola ben ufak bi ameliyat geçirmiştim 6 gün evde yattım hanımla kanlı bıçaklı olduk valla:p allah kolaylık versin:rendeer:

Geçmiş olsun, İstanbul'da olsaydınız tedavinizi ben yapabilirdim :pale: yine de yardımım olursa özel mesaj atabilirsiniz, saygılar..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçmiş olsun abi.

Olaya iyi tarafından bakarsak bu 3 hafta boyunca senin tecrübelerinden faydalanacağız:)

Artık bu süre zarfında senin mesajlar 1500 ü bulur.

abi çok geçmiş olsun valla üzüldüm bana sinüzit için anlatmıştın bir gün hatırladım en kıza zamanında sağlıgına kavuşmanı dilerim
(sinüzit için çagırdıgın yeri çok merak ediyorum )

abi çok geçmiş olsun. en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah:rendeer:

geçmiş olsun, ben de motordan sandım da korktum. gerçi motordan da olsa kırık kırıktır, değil mi ama?
geçmiş olsun :rendeer:

IHTIYAR abicim çok geçmiş olsun.. en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah. :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun baba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar