Ayağım kırıldı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
"Taşa basma iz olur":) diye bir şarkı var birden aklıma geliverdi nedense, öölesine içimden mırıldanıyorum.
Geçmiş olsun abiciğim. Tez zamanda iyileşirsin inşallah. Valla ben de başlığı okuyunca ilkin motordan zannetim de aklıma daha kötü şeyler geldiydi.

Geçmiş olsun hacı amca :) ... İşallah evcilik oynarken bişiler olmaz yani sana.. Acil şifalar :rendeer: ...

sandman' Alıntı:
Geçmiş olsun hacı amca :) ... İşallah evcilik oynarken bişiler olmaz yani sana.. Acil şifalar :rendeer: ...
Takma adımız ihtiyarda olsa yüreğimiz genç :queen: ne hacı amcası ya daha torun torba sahibi değiliz:queen: :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
büyük geçmişler olsun...insallah en kısa sürede saglıgına kavusursun..

Teşekkürler hepinize sağolun.Bu gün bir koltuk değneyi almam lazım seke seke yürümek çok zor.

Geçmiş olsun umarız kısa zamanda sağlığına kavuşursun.Bu arada yengeye Allah sabırlık versin(eğer sende benim gibi mızmız hasta isen)
Sevgiyle kal.Sağlıklı ol.

"sen yinemi oturdun o bilgisayarın başına? ayağın kırık hala motor hala motor..." abi yanmışın sen :mrgreen:
geçmiş olsun.acil şifalar dilerim

Çok geçmiş olsun baba, acil şifalar dilerim.

3 hafta motoru kullanamıyacaksın ya, hani diyorum mundar olmasın ver bana ben geziim :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar