Avustralyadan Selamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karacoban, "moruklar" sitenize baktim. Cok guzel bir site. Orada kendinize super bir grup kurmusunuz. Yanliz dikkatimi cekti. Motorlarinizin cogu bayagi eski modeller! Demek duydugum dogruymuz. Yurtdisinda motor ile en az 100.000km gitmeden 2.el demiyorsunuz. Ne guzel. Halbuki Turkiyede motor 8-10bin kilometreye gelince hemen 'hurda/eski' motor oluveriyor. Motorun degeri Turkiyede yurtdisinda oldugu kadar bilinmiyor. :salut:

Arkadaslar hepinize teskkur ederim beni araniza kabul ettiginiz icin, ve unutmayin Avustralyada bir dostunuz var ve kapisi aciktir :king: :cat: :rendeer:

Arkadaslar hepinize teskkur ederim beni araniza kabul ettiginiz icin, ve unutmayin Avustralyada bir dostunuz var ve kapisi aciktir :king: :cat: :rendeer:

Ahmet abicim nerelerdesin ...Özledim seni...Hürmetler sana ve ailene...:salut:

Zeki Müren'den "Bu ne sevgi ah bu ne ızdırab" ...dinliyordum seni andım...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin kardeş...

Arkadaşlar...bu üye (Ahmet Saner)mart 2005 te geldi...en son kasım 2005 te mesaj yazdı...benim tahminim bu mesaj ona email olarak gidecektir diye selamı mesajı yazdım...hani bana gelen mesajları email olarak bildir diye bir detay var ya ...kontroll panelinde böyle bişey var diye umdum...

İnanmayacaksınız ama 20 sinde yani 6 gün önce yahoodan mesaj atmış...ulan inanamıyom ya...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar