Avustralyadan Selamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar selam bana bu siteyi TekTeker Arif tanitti, ve bende uye oldum araniza geldim. Yanliz beni af edin Turkce keyboard yani tusum yok beni idare edin azicik. Yeni dostlar taniyacagimdan eminim. :king: :rendeer: :p

aramıza hoş geldin.. güzel muhabbetler dilerim t.t.a abimiz iyidir..
motor vardır mutlaka ??

Sag ol leto, evet Arif birtanedir taniyorum ve yeni dostluklar ve muhabbetlere kardesim :)

vaooooo kimler gelmiş siteye HOŞGELDİN karacoban :cat:
hadi bakalım seni bu siteye davet ettik taaaa avustralyadan göster kendini
benide izle yaptıklarımı da yapma karacoban hehehehe :cherry:
umarım hep aktif olursun bol bol yazışırız. :king:

Zaten abdestimi kacirdin tam hehehehe TTArif :pl: tam hocam moca olacaktim :bounce:

Tesekkur ederim Skullhunter, gordugun gibi TT Arif tanitti bu portali ve sicak bir ortam buldum sag olun dostlar. Ben Sydneyin 90 km kuzeyinde (deniz kenarinda ) yasiyorum ve su an motorum yok ilk plan zaten bir Turkiyeyi gormek 1998 den beri gidemedim, ozlem buyudu. Kendi isim var ticaret ile ugrasiyorum ve cogunlukla sehir disi calismayi tercih ederim insanlar daha candan ve tabii oluyor, gunun sonunda hersey para degil onun icin insalari tanimak ve belirli bir gelir yetiyor. 1958 dogumluyum ve iki oglum vcar teki 19 diyeri 21 ama ben halen kendimi genc his ediyorum hehehehe. Ve ayrica sunuda ekleyim Avustralyada kapim herzaman motorcu dostlarima aciktir. Bir cevap verirken hayatimi yazdim neyse kendimi tanitmis oldum bu arada. TT Arife takilirim ben sevdigim icin cok guzel ve hakikatli bir insan ve boyle insanlar az bulunur onun icin Arif Dostum ile dostlugumuz mezara kadar....Herkezdende TT Arife destek dunya tanisin :cat: :cat:

vay koçum be gözlerim yaşardı :flower:
vay karacoban daha ilk günden sıcaklığını ortaya koymaya başladın
hadi hayırlısı şimdi orda gecedir burda öğle vakti saat 1 gibi.
buraya neden yazmıyorsun oradaki sitenizin adını yazki herkez görsün girsin tanısın taaaaaa avustralyadaki türklerimizin sitesini.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Sydney super sehir :cat: umarım bir gun oraya gelmek nasip olur

tt abime selam, yalnız biraz daha az lastik yaksa daha iyi olur.Benimde lastikle beraber icimyanıyor be abi :salut:

TT ARIf arka tekerleri sevmiyor hep arka tekere eziyet ediyor degilmi hehehee
zaten birde su iciyor ustune :flower:

aramıza hoşgeldiniz :cat:
Arif abinin bahsetdiği sitenin adresinide verirseniz güzel olur abi gurur duyuyorum walla Türkler her yerde var ve söz sahibi :thumleft:

hoşgeldin aramıza burda sana vatan hastreti çektirmeyiz türkiyenin dörtbir yanından motorcu arkadaşlar var aramızda şimdiden memnun oldum :rendeer:

Bizdende bir hosgeldin, g'day. Oranin aksanina bayilirim. Duydugumuz gibi cok kangurular, aborijone'ler, boomeranglar goruyormusun? :king:

Sag olun arkadaslar guzel karsilamaniz icin :thumleft:
POWERBYAYDIN site www.moruklar.com Huseyin diye bir arkadas siteyi duzenledi eyer gezerseniz bir not atin kendisine cok sevinir ayrica sizin siteyide oraya link olarak ekletecegim bir mahsuru yoksa :cat:

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
aramıza hoşgeldin kardeş, umarım buluşmalara katılacağın günlerde yakındır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar